някой с 535d 2004-2007г
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: някой с 535d 2004-2007г
след множество ЛС-та на които ти отговорих няма смисъл на питаш едно нещо по сто пъти.Явно не си готов за такава кола ако те притесняват едни консумативи и едни спирачки.Всяка кола е индивидуална и сама за себе си.Тази за 16к сигурно ще и смениш всичко без купе а други по-запазени но по-скъпи екземпляри може да си ги караш само с ново масло и нафта в резервоара.
Винаги има непредвидени разходи за това така се и казват
Успех с покупката.
Винаги има непредвидени разходи за това така се и казват

Успех с покупката.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Прочетох темата с интерес. На колегата, който толкова настойчиво пита за 535d (М57D30) ще му отговоря само това, този двигател неслучайно е бил няколко години двигател на годината. Аз също притеавам такава красавица. Като изключим детските болести за модификацията, които си отстраних още преди да я подкарам, за 1,5 години съм сменил една биалетка (сега ще сменям и втората
)
Относно разхода: Няма база за сравнение с бензиновата.... Тази просто "помирисва" дизела, а динамиката е .... OMG!!!!!
Все пак неслучайно това беше първата дизелова модификация, която нарекоха "дизеловата ///М-ка". Да не забравяме, че този мотор е първият дизелов агрегат, който е способен да се развърта до 5'000 об/мин, макар да не съм го доказвал на практика.
Чисто и ппросто колата е толкова силна, че се кара с половината газ....
Цената е според състоянието на автомобила, това няма да обсъждаме.
Ако имаш още въпроси или искаш да разбереш как въври 535d, пиши или ми се обади.
След една демострация, няма да помислиш за бензинов мотор.
Успех в избора!!!

Относно разхода: Няма база за сравнение с бензиновата.... Тази просто "помирисва" дизела, а динамиката е .... OMG!!!!!

Все пак неслучайно това беше първата дизелова модификация, която нарекоха "дизеловата ///М-ка". Да не забравяме, че този мотор е първият дизелов агрегат, който е способен да се развърта до 5'000 об/мин, макар да не съм го доказвал на практика.
Чисто и ппросто колата е толкова силна, че се кара с половината газ....

Ако имаш още въпроси или искаш да разбереш как въври 535d, пиши или ми се обади.
След една демострация, няма да помислиш за бензинов мотор.

Успех в избора!!!
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
ICE написа:Прочетох темата с интерес. На колегата, който толкова настойчиво пита за 535d (М57D30) ще му отговоря само това, този двигател неслучайно е бил няколко години двигател на годината. Аз също притеавам такава красавица. Като изключим детските болести за модификацията, които си отстраних още преди да я подкарам, за 1,5 години съм сменил една биалетка (сега ще сменям и втората)
Относно разхода: Няма база за сравнение с бензиновата.... Тази просто "помирисва" дизела, а динамиката е .... OMG!!!!!![]()
Чисто и ппросто колата е толкова силна, че се кара с половината газ....![]()
След една демострация, няма да помислиш за бензинов мотор.![]()
Успех в избора!!!

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Mдаа, имам го и мисля, че много-ама-наистина-много трудно бих си купил вече кола без тази уникална екстра.toncho83 написа:ICE написа:На колегата, който толкова настойчиво пита за 535d (М57D30) ще му отговоря само това....Много точно си го написал колега!Dynamic drive подсилва ефекта

Активната стабилизираща щанга е голяма работа. Летиш по завоите като "чук без дръжка"

- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Колега, като гледам как пишеш само едно и също нещо във всеки пост съм убеден, че много ще съжаляваш ако си вземеш 535D (че дори и 530i)
Тези автомобили определено не са за милионери, но щом ще и трепериш за елементарни неща като накладки, дискове, някоя друга дюза
, рейка и много други неща които за този автомобил са консуматив.... Сам си прецени
2-ро. Да гледаш коли под 20000 лв и да си въобразяваш, че ще сменяш само биалетки е мноого сериозна заблуда
Колегата Ивел даде една шапка пари за ремонт, който не мисля, че се случва рядко при коли над 350К км... помисли си за тези по 120-150К км на колко точно са???
Просто не разбирам как не се научихте, че не само екстрите, а и състоянието на автомобила определя цената му. Много мои приятели си взеха коли за 4-5-6 К по малко от мен. Бях ужасен, но не трая дълго, защото в момента техните коли са им стъпали на 3-4К над моята. И то за доста кратко време!!!
Ако ти малее 3-ката, вземай една хубава и гледана е39 530i или 540i и няма да съжаляваш. Дори да не уцелиш с екземпляр ще имаш едни 7-8К да си я направиш страхотна. Моето скромно мнение (като карал м54-ка) е, че разликата в парите за нормални разходи е поне 4 пъти с дизеловата М-ка на е60
Ако пък тооолкова ти се кара е60. Хвърляй се на една запазена 530d и си ти
ПП: И не си мисли, че "едрите" ти приятели ще им е по широко в е60, особено с комфортен или рекаро салон
Тези автомобили определено не са за милионери, но щом ще и трепериш за елементарни неща като накладки, дискове, някоя друга дюза

2-ро. Да гледаш коли под 20000 лв и да си въобразяваш, че ще сменяш само биалетки е мноого сериозна заблуда
Колегата Ивел даде една шапка пари за ремонт, който не мисля, че се случва рядко при коли над 350К км... помисли си за тези по 120-150К км на колко точно са???
Просто не разбирам как не се научихте, че не само екстрите, а и състоянието на автомобила определя цената му. Много мои приятели си взеха коли за 4-5-6 К по малко от мен. Бях ужасен, но не трая дълго, защото в момента техните коли са им стъпали на 3-4К над моята. И то за доста кратко време!!!
Ако ти малее 3-ката, вземай една хубава и гледана е39 530i или 540i и няма да съжаляваш. Дори да не уцелиш с екземпляр ще имаш едни 7-8К да си я направиш страхотна. Моето скромно мнение (като карал м54-ка) е, че разликата в парите за нормални разходи е поне 4 пъти с дизеловата М-ка на е60
Ако пък тооолкова ти се кара е60. Хвърляй се на една запазена 530d и си ти
ПП: И не си мисли, че "едрите" ти приятели ще им е по широко в е60, особено с комфортен или рекаро салон

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
от къде е изровихте тази тема не е истина
той човека вече си кара някое S85 и не му се занимава с "дизелова М-ка" 

- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit