Е60 ПОМОЩ
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- pepsin
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Луноход
Е60 ПОМОЩ
Колеги,помощ!!!
След смяна на О пръстена на вакум помпата двигателят не иска да запали. Колата е Е60,3.0 дизел,автоматик 2004г. Като грешка ми дава 3ЕС1 camshaft sensor,signal това по инпа та.Смених сензора на разпределителният вал,но проблема си остава-колата не иска да запали.МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН НА ВСЕКИ ОТГОВОР
След смяна на О пръстена на вакум помпата двигателят не иска да запали. Колата е Е60,3.0 дизел,автоматик 2004г. Като грешка ми дава 3ЕС1 camshaft sensor,signal това по инпа та.Смених сензора на разпределителният вал,но проблема си остава-колата не иска да запали.МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН НА ВСЕКИ ОТГОВОР
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
Re: Е60 ПОМОЩ
Колега датчиците са два на двата вала и един на коляновия вал . Ориентирай се там където сте барали да не сте откачили някоя букса или прекъсали кабел. 

- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Смяната на гумения уплътнител си е механична работа, няма как да се засегнат датчици. Явно някой е откачил нещо, без да е необходимо. Огледай буксите.
- pepsin
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Луноход
Ами огледахме всички букси всичко си е на мястото
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
ristaka 82 написа:Колега датчиците са два на двата вала и един на коляновия вал . Ориентирай се там където сте барали да не сте откачили някоя букса или прекъсали кабел.
Може ли да постнеш снимка къде се намира втория датчик,защото явно сменяме грешния.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
Писах и на колегата не знам как е при вас (дизелаците) точно , но при мен N52 са отпред и двата. 3-ти номер.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
6 мнения
• Страница 1 от 1