Мултимедия без интерфейс при Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Мултимедия без интерфейс при Е60
Колеги, паралелно с темата за допълнителен мултимедиен интерфейс при нашите коли искам да ви обърна внимание към нещо, което може би ще работи, но за съжаление все още не съм го пробвал.
Разглеждайки пиновете на буксата както при бизнес така и при професионалната навигация забелязах TV IN + и TV IN -, което реално са сигналите идващи от TV тунера. Интересно ми е дали ще заработи ако там сложим един женски чинч и след това го вържем към някакъв мултимедиен плейр или камера ако щете. Хватката ще е такава, че ще трява всеки път да се цъка на TV когато искате да се пусне даденото нещо, но какво толкова, ако е камера, не винаги ще ви трябва камера, а само в специални случаи.
Друга идея е да се върже iPOD с композитен кабел (така или иначе имам такъв).
Някой дали си е играл и какви мнения имате за това. Дали ще стане по този елементарен начин, или колата ще се усети, че това не е истински тунер и няма да се даде така лесно?

Разглеждайки пиновете на буксата както при бизнес така и при професионалната навигация забелязах TV IN + и TV IN -, което реално са сигналите идващи от TV тунера. Интересно ми е дали ще заработи ако там сложим един женски чинч и след това го вържем към някакъв мултимедиен плейр или камера ако щете. Хватката ще е такава, че ще трява всеки път да се цъка на TV когато искате да се пусне даденото нещо, но какво толкова, ако е камера, не винаги ще ви трябва камера, а само в специални случаи.
Друга идея е да се върже iPOD с композитен кабел (така или иначе имам такъв).
Някой дали си е играл и какви мнения имате за това. Дали ще стане по този елементарен начин, или колата ще се усети, че това не е истински тунер и няма да се даде така лесно?
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Мултимедия без интерфейс при Е60
Интересно е дали може там да се включи цифров афтърмаркет тунер?
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Ако има оригинален тунер в колата може, пускаш TV за да се активира входа, а реално гледаш друго вързано там, но без звук защото той върви по оптиката ... тъпа работа и е абсолютно нефункционално поне според мен.
Only dead fish follow the stream...
Звука ясно, че няма да дойде, но примерно камера, която да се активира само в специални случай. Не е супер функционално, но реално ми беше интересно, дали го има като възможност, защото ако тук работи реално и при бизнес навигацията би трябвало да сработи, макар, че не съм сигурен дали там въобще има опция за телевизия.
Въпроса е без оригинален тунер, просто кодиране на колата да мисли, че има тунер, а всъщност да има 3rd party закачен към входа за TV IN
Въпроса е без оригинален тунер, просто кодиране на колата да мисли, че има тунер, а всъщност да има 3rd party закачен към входа за TV IN

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Мисля че не става, активирането на видео входа става след комуникация по оптиката между тунера и CCC модула- няма тунер = няма сигнал = няма видео вход. Да не говорим, че май няма вариант бизнес нави с TV.
Only dead fish follow the stream...
И аз от това се опасявам, но да видим кога ще го пробвам, че така или иначе трябва да обръщам LVDS кабела, че не го смених ми ползвам от бизнес навигацията. Ще пиша какво е станало.
6 мнения
• Страница 1 от 1