От обикновени към комфортни седалки
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: От обикновени към комфортни седалки
iceblast написа:Аз говоря за 12V към моторчетата, а не към модулите в седалката, и аз мога да гарантирам, че ще тръгнат. Така може да си нагласи седалката, пък после да си играе с кабелите.
''Можеш да си сложиш салона и да му пуснеш 12 волта за да ти тръгне реглажа, пък после ще гласиш мемори, подгреви и т.н.''
И как ще стане като са ти стъпкови мотори които си следят позицията?
Местенето на седалката става посредством моторче, което има зъби. Задвижването на моторчето става с 12V и седалката почва да се мърда. След като си нагласи седалката, сиреч може да си ползва колата почва да чете WDS-а и да навръзва кабелите за да си подкара всичко както си му е реда.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
iceblast написа:Местенето на седалката става посредством моторче, което има зъби. Задвижването на моторчето става с 12V и седалката почва да се мърда. След като си нагласи седалката, сиреч може да си ползва колата почва да чете WDS-а и да навръзва кабелите за да си подкара всичко както си му е реда.
Току що пробвах ...и се оказа че си ПРАВ. Седалките се мърдат,аз очаквах да имат драйвери в моторите за позициониране и те да забраняват движението им от късо ,избил модул или окъсени кабели.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2