едно питане за икона отворен прозорец
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Re: едно питане за икона отворен прозорец
a1n написа:Lacho написа:miroleskov написа:някъде имаше писано как се ресетват прозорците...мисля че беше даваш максимално до долу задържаш 10-20 секунди после даваш до горе пак задържаш 10-20 сек. и готово.И на мен ми прави така от време на време задния ляв прозорец,но така го ресетвам и се оправя.Направи ми впечатление,че най-често се случва това когато затварям отворени прозорци с ключа от дистанционното
10сек. в долно после 10сек. в горно положение и готово, даже понякога става и само като задържиш на долно или горно за 10сек.
Колеги, при мен не работи автоматичното сваляне/вдигане на прозорците като задържа копчето за секунда. Смисал мисля че като взимах колата го имаше това нещо. Пробвах с ресета който споменавате по-горе ама нищо. Трябва да ходя да ми я програмират или какво?
Могат ли също да ми програмират прибиране на страничните огледала или трябва и моторчета да слагам. Смисал как да проверя дали имам моторче без да отварям огледалото и ако има да ми програмират тази функция?
е то нали точно това е проблема де слиза и се вдига на пресекулки.Включва се функцията да не прискрипе някоя ръка или глава(от тук следва,че даже заглавието на темата е грешно),но както и да е.Ако не се оправя с ресета най вероятно нещо му пречи на стъклото да се движи нормално или някакъвв софтуерен проблем.При мен се оправя с ресета като аз го правя с всички стъкла едновременно свалямм най долу задържам 10 тина секунди вдигам стъклата задържам пак всички и грешката изчезва на мига барабар с удивителната на таблото,която мразя да виждам.
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
Re: едно питане за икона отворен прозорец
Вчера пак пробвах, задържам 4те надолу за 10 секунди после нагоре за 10 секунди. Изписа ми грешката с иконата на таблото. Изключвам от контакт пак включвам - грешката се махна. Тествам функцията за сваляне/вдигане афтоматично като задържиш на ляфото стъкло все още не работи от ляво копчетата. От страната на пътника като задържиш копчето работи. От страната на шофьора като задържиш двете предни едновременно работи за 2та джама както и за задните но отново само 2те едновременно, пък само на шофьора или пътника не работи. Бъгава работа 

47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4