бъгва се и не иска да запали
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
бъгва се и не иска да запали
Имам следния проблем паркирах автомобиа в гаража и на сутринта не пожела да запали, oчевидно имаше ток но не искаше изобщо да завърти. Помолих един приятел да ми даде ток но пак същото. Бутнахме колата и запали после цял ден без проблеми, на сутринта пак същия проблем. Отидох на диагностик и нищо никакви грешки. Купих нов акомулатор с надеждата това да е проблема но уви пак същата история. След като я запаля и поработи никакъв пробем на сутринта всичко от начало . Модела е 523i 2.5 177 к.с 2006g.
Последна промяна kroln на 25 Юни 2013, 14:07, променена общо 1 път
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: бъгва се и не иска да запали
kroln написа:Имам следния проблем паркирах автомобиа в гаража и на сутринта не пожела да запали, учевидно имаше ток но не искаше изобщо да завърти. Помолих един приятел да ми даде ток но пак същото. Бутнахме колата и запали после цял ден без проблеми, на сутринта пак същия проблем. Отидох на диагностик и нищо никакви грешки. Купих нов акомулатор с надеждата това да е проблема но уви пак същата история. След като я запаля и поработи никакъв пробем на сутринта всичко от начало . Модела е 523i 2.5 177 к.с 2006g.
Четки на стартера! Когато свършат няма да чуваш и пречаткването от вкючвателя.
2 мнения
• Страница 1 от 1