Въпрос относно CCC модул

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 530d

Въпрос относно CCC модул

Мнение от pepe00 » 29 Апр 2013, 18:31

Значи днес бях на диагностика и ми казаха че имам проблем в CCC или Gateway модулът незнам кое е по точно да се нарича ,модулът който управлява мултимедията ,въпросът ми е каде мога да го търся ,пробвах в ebay но не открих нищо ,в официален сервиз струвал маика си и баща си ,и дали има алтернативи на този номер който е на модула да е съвместим с други номера ,моля за някакви насоки и предложения

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Re: Въпрос относно CCC модул

Мнение от Ilko Ivanov » 29 Апр 2013, 21:32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 29 Апр 2013, 22:28

Наскоро един колега беше писал, че дори подлежат и на ремонт у нас ;)
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepe00 » 30 Апр 2013, 8:31

aero написа:Наскоро един колега беше писал, че дори подлежат и на ремонт у нас ;)

Ако ти е възможно колега да кажеш каде могат да ги ремонтират ,защото търсих из форума но намерих само някаква фирма във Варна ,аз сам от София

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530D '04

Мнение от mupoo » 30 Апр 2013, 9:29

Ако не се бъркам, споменатия скоро из форума сайт за ремонти с много препоръки от колеги беше: http://www.softelectronic.com/repairs/b ... ccc-module

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 02 Май 2013, 8:17

Интересно ми е какъв точно е проблема,че така като чета ми се струва,че те хвърлят по гръб.Би ли рязаснил симптомите и грешките
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepe00 » 06 Май 2013, 21:27

Не тръгва навигацията ,цд-то глътна диск и не мога да го извадя ,а пък исках да ми чете и мп3 и ми казаха да отида на ъпдейт ,отидох и ми казаха че има проблем в gateway-а и не може да продължи да ъпдейтва.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 07 Май 2013, 2:04

pepe00 написа:Не тръгва навигацията ,цд-то глътна диск и не мога да го извадя ,а пък исках да ми чете и мп3 и ми казаха да отида на ъпдейт ,отидох и ми казаха че има проблем в gateway-а и не може да продължи да ъпдейтва.

и на мен ми глътна диска и не тръгваше и не излизаше 2 пъти вече.Първия път излезе на другия ден след като отключиш колата веднага отваряй и натискай копчето да излезе и така всеки път до като излезе,после пробвах с предния диск който ползвах всичко ок работи си,записах пак новата навигация не тръгна и пък диска остана вътре и така 2-седмици си седя вътре докато един ден просто сам си тръгна и нямам проблеми от тогава -така че не бързай да набиваш купища пари...Успех
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepe00 » 07 Май 2013, 11:25

miroleskov написа:
pepe00 написа:Не тръгва навигацията ,цд-то глътна диск и не мога да го извадя ,а пък исках да ми чете и мп3 и ми казаха да отида на ъпдейт ,отидох и ми казаха че има проблем в gateway-а и не може да продължи да ъпдейтва.

и на мен ми глътна диска и не тръгваше и не излизаше 2 пъти вече.Първия път излезе на другия ден след като отключиш колата веднага отваряй и натискай копчето да излезе и така всеки път до като излезе,после пробвах с предния диск който ползвах всичко ок работи си,записах пак новата навигация не тръгна и пък диска остана вътре и така 2-седмици си седя вътре докато един ден просто сам си тръгна и нямам проблеми от тогава -така че не бързай да набиваш купища пари...Успех

Благодаря колега просто тъпся човек който ги пазбира нещата,защото ми омръзна от разбирачи

Назад към Е60/Е61