Цена за диагностика в оторизиран сервиз
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- RED_LABEL
- Потребител
-
- Кара: E60 530d 04'
- Мечтае да кара: X6 50d
Цена за диагностика в оторизиран сервиз
Колеги,споделете ако скоро сте правили диагностика на двигателя в серзиз на БМВ колко пари струва по принцип,интересно ми е защото сестра ми се намира във Франция и има проблем с колата 530д 06' и от сервиз на БМВ в Париж и обявиха "скромната" сума от 516 евро само за диагностика на мотора понеже светна чек лампата,та мисълта ми е не е ли прекалено висока цена за тази услуга,вярно че и стандарта им е много по висок ама това са си 1000 лв. за 20 минути примерно 

- nyankov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 530XD '05
Re: Цена за диагностика в оторизиран сервиз
Незнам колко ще е полезна информацията, но все пак.
Предния петък карах едно Е60 530xd в бош сервиз Стара Загора за пълна диагностика. Цената е 36 лева.
Предния петък карах едно Е60 530xd в бош сервиз Стара Загора за пълна диагностика. Цената е 36 лева.
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
RED_LABEL написа:Колеги,споделете ако скоро сте правили диагностика на двигателя в серзиз на БМВ колко пари струва по принцип,интересно ми е защото сестра ми се намира във Франция и има проблем с колата 530д 06' и от сервиз на БМВ в Париж и обявиха "скромната" сума от 516 евро само за диагностика на мотора понеже светна чек лампата,та мисълта ми е не е ли прекалено висока цена за тази услуга,вярно че и стандарта им е много по висок ама това са си 1000 лв. за 20 минути примерно
На цената на литър red label, някой колега може да я закачи, за оторизиран сервиз не знам какви пари искат, предполагам стотина лева . 516 еврака си е обир.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Нещо не са се разбрали във Франция!За всяка услуга има стандарт за време спуснат от концерна и естествено във всяка страна е различна цената за това време.Миналата седмица като бях в Камор видях единицата за време AW,1 час = 12 AW,цените в Камор варираха между 7,20лв до 8,20лв зa AW в зависимост от самата услуга - обикновен сервиз,бояджийство,електронно диагностициране(това беше с най-високата стойност-8,20лв/AW).
Преди 4 години съм правел пълна диагностика(механика+електроника) в Камор на Е90,отне 2 часа и струваше 250лв с фактура.
п.п.в Сащ варира между 80 и 110$ на час!
Преди 4 години съм правел пълна диагностика(механика+електроника) в Камор на Е90,отне 2 часа и струваше 250лв с фактура.
п.п.в Сащ варира между 80 и 110$ на час!
Последна промяна stankata777 на 15 Апр 2013, 18:46, променена общо 1 път
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
80лв е диагностиката в официален сервиз.
Tool - Fear Inoculum
- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
В Бургас - Бова Кар , 76лв. за диагностика 

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
В бмв франс работят на час и той струва около 96€ !
Последна промяна nightdriver на 15 Апр 2013, 19:38, променена общо 1 път
- RED_LABEL
- Потребител
-
Незнам колко са луди тези французи колеги,но това е пресен случай от днес,но определено са много скъпи услигите им защото точно преди две години сестра ми имаше Е46 320цд и я удариха жестоко в предна лява гума,та колата пак беше с бг номера и каско и я закараха с платформа до същия сервиз за експертното им мнение,тяхното заключение бе че имало изместване на предния мост с 5мм. и колата не подлежи на ремонт освен чрез смяна с нов такъв,което ще струва повече от самата кола в момента и после бг застрахователя кихна яко
,а днес в късния следобед проблема се разреши уж
в някъкъв друг сервиз срещу 40 евро дебитомера бил виновника искал някъкви адаптации така й обяснил майстора и засега кара без проблем,иначе колата излезе доста читава предвид това че я купихме от бг търговец януари тази година и вече има 10 хил. км. и това е първия дефект който дава и е италианка на всичко отгоре 

- RED_LABEL
- Потребител
-
nightdriver написа:В бмв франс работят на час и той струва около 96€ !
И като ми е казвала колко са бързи по принцип това племе,може и да си оправдаят парите

- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
RED_LABEL написа:nightdriver написа:В бмв франс работят на час и той струва около 96€ !
И като ми е казвала колко са бързи по принцип това племе,може и да си оправдаят парите
Колега да ти кажа защо искат 500 и кусур евро защото след диагностиката се преспадат цялата сума от евентуален ремот при тях.
П.с.къде точно живее сестрати може да помогнем с нещо..
- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, Е90 320d LCI
- Мечтае да кара: M4
- Детайли за колата: MPPSK
В Дару на мен ми взеха около 120 лв за диагностика на електрониката, ходовата част, турбо, дюзи и т.н. Като след това ти издават протокол и данните от разичните замервания
- bmw545i
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 545i
- Детайли за колата: E 60
Колега,
Миналата седмица карах моята в Камор за същия проблем. Диагостиката е 130 кинта. Оказаха се едни филтри за отработените газове. Самите те бяха около 100 кинта двата, но това е за 545..
Миналата седмица карах моята в Камор за същия проблем. Диагостиката е 130 кинта. Оказаха се едни филтри за отработените газове. Самите те бяха около 100 кинта двата, но това е за 545..

- Filipoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всичко дет се кара
13 мнения
• Страница 1 от 1