Пробно шофиране на Е60 2.0d
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Re: Пробно шофиране на Е60 2.0d
A ти смяташ, че в един форум трябва да се говори само от твоята гледна точка ли? Що си мисля, че всеки трябва да изказва само личното си мнение, а не да повтаря като папагал чужди мъдрости? И в случая точно ти излизаш "простия" човек и изкарваш твоята гледна точка единствената правилна. Можеше просто да си кажеш доводите и ЛИЧНОТО мнение, както го направиха всички останали, а не да вкарваш някакво иронизиране. Да, всичко е въпрос на гледна точка и при всеки човек тя може да е различна. В това няма нищо лошо. Карай си колата със здраве и много усмивки
А за колегата е много по-добре да чуе различни мнения и гледни точка, защото така ще успее да направи един наистина информиран избор. Ако държиш да му помогнеш, можеш да удовлетвориш молбата му в първия пост.

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Абе не че нещо, ама си е много прав човека
Автора питаше за тестдрайв на 2.0 дизел, а всички които карат 3.0 се изредиха да му казват колко е як техния мотор. Автора си каза, че няма интерес към 3.0 и въпреки това хората продължиха да му натякват колко щял да бъде бавен 2.0. Мненията по темата се броят на пръстите на едната ми ръка.

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Сигурно е така, но не видях да има особено много желаещи от тези с 2.0д да му предложат колата си за тест драйв. Само го хвалят за избора. А след като колегата искат да тества преди да купи, дали е направил този избор вече на 100% или има съмнения? Логично е да има хора, които да се опитат да го разубедят.
Споко приятели, няма нужда от упреци. Нека всеки си каже мнението, то затова е форума – да се споделят мнение, да има и спорове, когато са конструктивни, но няма смисъл от нападки.
Notecc, мерси за възможността, ще драсна ЛС ако паля към Пловдив. Надявам се обаче в Сф да изкочи нещо
Anthony, ако 2.0Д ме устройва на вървене (на разход със сигурност ще ми е идеален), то да – решил съм на 100% да търся 5-ца с такъв двигател. Ако случайно се разочаровам от вървежа, може да си променя мнението, но не задължително към 3.0Д. Може да се пробва 2.5Д, може и да мина на вариант Е90 с 2.0Д и т.н.
Notecc, мерси за възможността, ще драсна ЛС ако паля към Пловдив. Надявам се обаче в Сф да изкочи нещо

Anthony, ако 2.0Д ме устройва на вървене (на разход със сигурност ще ми е идеален), то да – решил съм на 100% да търся 5-ца с такъв двигател. Ако случайно се разочаровам от вървежа, може да си променя мнението, но не задължително към 3.0Д. Може да се пробва 2.5Д, може и да мина на вариант Е90 с 2.0Д и т.н.
- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
Anthony_J написа:A ти смяташ, че в един форум трябва да се говори само от твоята гледна точка ли? Що си мисля, че всеки трябва да изказва само личното си мнение, а не да повтаря като папагал чужди мъдрости? И в случая точно ти излизаш "простия" човек и изкарваш твоята гледна точка единствената правилна. Можеше просто да си кажеш доводите и ЛИЧНОТО мнение, както го направиха всички останали, а не да вкарваш някакво иронизиране. Да, всичко е въпрос на гледна точка и при всеки човек тя може да е различна. В това няма нищо лошо. Карай си колата със здраве и много усмивкиА за колегата е много по-добре да чуе различни мнения и гледни точка, защото така ще успее да направи един наистина информиран избор. Ако държиш да му помогнеш, можеш да удовлетвориш молбата му в първия пост.
За разлика от другите моя пост не изразяваше отричане на ползата да притвжаваш 530 или 550......нали?
Подразнен съм от факта,че много хора в моя личен живот са се опитвали да ми "дават" акъл,а сега виждам че и тук се дава акъл на човек,който знае какво иска!!!
Относно колегата,с него сме общували с лични съобщения много преди Темата тук,а и доколкото виждам моя автомобил не се вписва в желанията му....нито двигателя е с тези параметри,нито скоростната кутия.Мнението му ще бъде много подвеждащо.
Знам как се чувства колегата,защото аз също когато купувах моята,нямаше кой да ми даде да тествам.В Камор Ауто имаше само шестаци,накрая в М Кар в Пловдив имаше една 520д комби клиентска или на работещ там човек не си спомням,ама не за тестдрайв,която беше по тежка.......в крайна сметка си поръчах колата в М Кар и я чаках 3 месеца,без да съм я тествал!Никога не съм съжалявал за избора си.....
Последна промяна sinbad0 на 25 Мар 2013, 14:55, променена общо 1 път
Аз си взех моята със всички екстри които исках само дето взех 525д вместо 530д и съжалявам че не намерих подобна с тези екстри само че 530д. Всеки си има приоритети ако пича от горния пост иска кола за да и се кефи как върви да не си взима 520д
Tool - Fear Inoculum
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Аз пък смятам,че 520 ще върви прилично.А също се оглеждах за такъв мотор, но са рядкост и взех 530.миналата седмица карах два дена един Пасат 6 2.0 тди ръчна кутия 6 скорости 140 коня и да ви кажа честно прилично си върви и в градски условия даде 8 литра разход по борд.Извън града 6 без да го жаля,което е добре и най вече градското.Така,че според мен 520 в добър избор.
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Аз имам 2.0Д 2008 година 177 коня автомат. Е, не върви като 530-ката, но да ви кажа, учудих се направо когато я подкарах.
Който иска да я тества в София, нека ми пише ЛС. Пък може да я спазарим на цената на преди фейс
Който иска да я тества в София, нека ми пише ЛС. Пък може да я спазарим на цената на преди фейс

...............................
- Slay
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525Д'09
- Мечтае да кара: по хубави пътища
И аз преди да взема моята,покарах малко 520д фейслифт 177 к.с. автоматик, но не ми допадна как ускорява.Аз също се интересувам от разхода на гориво, но 520д автоматик определено не беше моята кола.
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Е, преди седмица я покарах само градско в София и даде 7.5
При каране, на което 530-ката ми дава 10.5-11.

...............................
- didko88
- Потребител
-
- Кара: Bmw 520 D 2007
- Мечтае да кара: Bmw 535 D
Имам 520 дизел,колата върви прилично,малко ме дразни шума в купето от двигателя иначе другото си е супер!! 

- s.nikov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 - М57 - 01'
- Мечтае да кара: Shelby GT500 - 67'
За градско 4-те цилиндера, за извън 6-те. Сам прецени каде караш повече.
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4