Премахване на DPF цена
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: Премахване на DPF цена
memorex написа:Благодаря за отзивите колеги.На мен по принцип ми изписва 100к до смяна макар че в чуждите форуми има и такива случаи на запушване когато ти изписва 100к до смяна.Надявах се някай ако знае сервиз във Варна за тази дреболия и бях питал и преди ама никой не се обади.Ще мо мислим като доде време дотогава може и някой да се специализира в тази област тука ако не ще си направя една екскурзийка до София да съчетаем полезното с приятното.
Животът на филтъра стандартно е 200 хил.км.
Ако колата ти е на 100 хил, няма какво да го мислиш въобще. От 150 хил. нататък се замисляй, особено ако караш основно градско. Дотогава просто хвърляй по едно ухо кога и дали регенерира, и я оставяй да си довърши процеса.
Аз моя ДПФ го изчистих на 174 хил. по спомен - превантивно, и можех още 15 хил. да изкарам, но вече айдрайва ми показваше оставащи 3 хил. и реших да не сбърквам компютъра.
А ако нещо те притеснява или имаш съмнения, при път към София винаги можеш да идеш да ти измерят налягането, тогава запушване веднага ще се установи.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Добре де за това ли говорим http://www.ebay.de/itm/DPF-Diesel-Russp ... 2a1c313174
и ако да мисля че цената е приемлива...
и ако да мисля че цената е приемлива...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- bmwss
- Потребител
-
- Кара: 530 xd
- Детайли за колата: 530 xd, LCI
Колеги, дайте някой сервиз в София, където премахват ДПФ-а (като хората), та да отида да видят на моя "локомотив" дали нещо може да се пипне софтуерно или там каквото се пипа, че да не пуши толкова много. (Моят е премахван от предишния собственик, даже самият запушен ДПФ е при мен, но как е правено не ми е ясно-колата не го търси, демек и софтуерно е пипано, проблема е че като ритна газта и отзад... чак ми става жал за човека зад мен)
Принципно ми казаха, че дебитомера ми дава малко отклонение.. пробвах с такъв който е ОК и крайния резултат е същия. (Нямам и проблеми с дюзите и ... въобще др грешки или дефекти не бяха намерени както от дарукар, така и от т.нар. "гаражни" специалисти).
Благодаря на отзовалите се и разбира се за да не се правят реклами, може да пратите и на лично сервизите
Принципно ми казаха, че дебитомера ми дава малко отклонение.. пробвах с такъв който е ОК и крайния резултат е същия. (Нямам и проблеми с дюзите и ... въобще др грешки или дефекти не бяха намерени както от дарукар, така и от т.нар. "гаражни" специалисти).
Благодаря на отзовалите се и разбира се за да не се правят реклами, може да пратите и на лично сервизите
Колега, сигурен ли си че пушека не е от горене на масло? Като купих моята и беше запушен филтъра на турбото(картерните газове) и това причинява влизане на масло в цилиндрите, изгарянето му и зловещ пушек.
Tool - Fear Inoculum
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2