Мнения за дискове Zimmermann или ATE
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
Re: Мнения за дискове Zimmermann или ATE
Някакви мнения за накладки РЕМЗА? Моя майстор Sachs ги препоръча като меки и несвирещи
Аз го харесвам ,само че сега ми свирят и малко дразни. Предишните пак бяха от ауто плус ,текстар обаче нямаше свирене
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
и аз съм с Текстар.и накладки и дискове.евтини са и надеждни и тъй като карам доста и стилът ми на каране е такъв че ги сменям на 20К км ме естройват напълно.
- d.georgiev
- Потребител
-
- Кара: E60
Zimmermann Sport + Textar
Накладките понякога свирят малко при влажно време като дъжд, често през зимата когато леко се използват спирачките преди да се спре в покой. Иначе спират страхотно.
Накладките понякога свирят малко при влажно време като дъжд, често през зимата когато леко се използват спирачките преди да се спре в покой. Иначе спират страхотно.
- murcielago7917
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F87 M2 competition
- Мечтае да кара: BMW
Тая сутрин престигнаха дисковете и накладките, вече съм ги сложил и пробал ,колата спира невероятно и много мазно.Интензивно каране по магистрала около 150 км. , след което около 18 км. градско , от коетто през км кръгово , влизах в кръговите с 100 км/ч ,на някой от тях сам спирал до 0 км/ч , и накрая пред няколко пешеходни патеки, съответно пак до 0 км/ч . Засега съм доволен
,ако и за напред е така ,това ще е комбинацията Зимерман спорт + АТЕ керамика. Видях ,че на колегата накладките на влажно свирели , отивам да се обличам и на първата авто мивка ,ще ги напръскам обилно с вода и ще ги пробвам отново . След което ще коментирам !!! 

Btw ,преди няколко дни бях в Ауто плюс да взема едни неща и им се оплаках за накладките ,че ми свирят ,а с предишните нямах проблем. Обясни ми ,че от тази година няколко човека (всички с бмв) са му се оплакали,като мен и вече не препоръчва текстар за бмвтата
Отделно ми каза ,че има слух ,че свирят от тази година,защото са махнали някаква съставка ,която се използвала за направата на хероин.

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Относно свиренето: преди 2.5 години сложих дискове АТЕ и накладки Текстар. (не мога да се меря с jordanpar по износване на спирачки
)
Първо след смяната няколко месеца свириха при ниска скорост по паркинги.
След това близо година не свиреха.
После миналата зима пак се разсвириха за няколко месеца при същите условия.
И сега тази година не съм ги чул да свирят.
Така че: не се впрягайте от това свирене, ще отмине, а и не е голяма драма, стига да спират разбира се
ПС: Колата още като я купих от немско си свиреха тогавашните и накладки, макар че майстора при смяната каза че не били хубави тези които е свалил.

Първо след смяната няколко месеца свириха при ниска скорост по паркинги.
След това близо година не свиреха.
После миналата зима пак се разсвириха за няколко месеца при същите условия.
И сега тази година не съм ги чул да свирят.
Така че: не се впрягайте от това свирене, ще отмине, а и не е голяма драма, стига да спират разбира се

ПС: Колата още като я купих от немско си свиреха тогавашните и накладки, макар че майстора при смяната каза че не били хубави тези които е свалил.

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- teto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 530xd
Аз сложих ате power pad + накладкаки ате и съм доста доволен,нямам свирене,а и цена качество ми се струва много изгодно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2