Нов "стар" ентусиаст
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: Нов "стар" ентусиаст
Е след 150,000 километра няма да са много "детски" да ти кажа
Вие какво очаквате, да са вечни тея коли?

- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Cinder написа:След 2009 година, в Е60 се слага CIC, не CCC и е с новия контролер.
Ретрофита е възможен на Е60, дори преди фейслифта. Подменя се CCC модула с CIC (простичко казано, това чудо, в което пъхаш ДВД-то), екрана, контролера и малко кабеляци. Ще трябва да си режеш конзолата, на която седи контролера, тъй като новия е с различна форма. Относно дали може някой в БГ да ти го направи, не знам, не съм чувал някой да е правил ретрофита, но предполагам че има такива.
Относно цената, относително е дали ще купуваш "готов продукт" от някъде или ще си купиш частите отделно и ще дадеш на някой да ти ги навърже и програмира.
Ето това е готов продукт - http://www.bimmer-tech.net/shop/bmw-e60-e61-2003-2010/bmw-navigation-retrofits/cic-navigation-retrofit. Включва всичкия необходим хардуер (2ра ръка е между другото, но едва ли ще има някакви следи от употреба, повечето хора са доволни от услугите на тези) + програмирането, което става по интернет, просто ти трябва 1 лаптоп с интернет и кабел. Както виждаш, цената е доста приятна![]()
Другия вариант е да си намериш частите от ибей, някои тук да ти ги навърже и програмира, което със сигурност ще ти излезе доста по-евтино, но не мога да ти препоръчам никой. Също така нямаш никаква гаранция с частите от ибей, докато с горния вариант знаеш, че всичко е плъг енд плей
Благодаря за поредния изчерпателен отговор, но за съжаление с тази изчерпателност направо ме отказа. Стори ми се възможно, когато го спомена, но след детайлното обяснение....това не е за мен, определено! Не съм фен на такива сериозни манипулации и преправки. Ще си я карам така

Нека развием темата за потропването

...............................
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Cinder написа:Е след 150,000 километра няма да са много "детски" да ти кажаВие какво очаквате, да са вечни тея коли?

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- bezdomnia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
определено не ми се пада на нивото на някои колеги но определено си мисля ,че като си купиш бангия и ще ти побелеят косите определено ,но има ли коли след 2000 които да не са тъпкани с електроника и да са "вечни" така че тоя спор е излишен и предлагам да престанем и наистина да си помагаме със съвети
Тъкмо беше станал скучен подфорума
Който търси-намира.
Който, каквото сам си направи, друг не може да му го направи.
Така, че кучето си лае, бмв-тата си вървят

Който търси-намира.
Който, каквото сам си направи, друг не може да му го направи.
Така, че кучето си лае, бмв-тата си вървят

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3