Oригинален м пакет и LED стопове
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- fmcomer
- Потребител
-
- Кара: E 39 525 D 2003
- Мечтае да кара: bmw740 XD
Oригинален м пакет и LED стопове
Здравейте колеги,
може ли някой да ми даде съвет как мога да разбера М броните на Е 60 дали са оригинални или са сложени реплика допълнително и също оригиналните face стопове по какво се различават от неоригиналните които продават по сайтовете, ще ходя да гледам една кола която не е face но са монтирани такива стопове?
мерси предварително
може ли някой да ми даде съвет как мога да разбера М броните на Е 60 дали са оригинални или са сложени реплика допълнително и също оригиналните face стопове по какво се различават от неоригиналните които продават по сайтовете, ще ходя да гледам една кола която не е face но са монтирани такива стопове?
мерси предварително
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Re: Oригинален м пакет и LED стопове
Оригиналните стопове доста се различават от тези които се продават по сайтовете. Като основна разлика мисля че е светлината за задна скорост. На тези по сайтовете е при мигача, а оригинално си е отдолу като на старите стопове...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Ако са слагани допълнително в Бг,99% вероятно са реплика-цената на нов пълен комплект брони+прагове е повече от достъпна(1600-1800лв),докато оригинални втора ръка се намират доста трудно....Чрез проверка на оборудването на автомобила през вин-а,можеш най-лесно да разбереш дали е от завода с М-пакет....
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
заводския м-пакет е в комбинация с черни греди в купето (и мисля таван), но слаган допълнително той пак може да е оригинален, а не реплика 

4 мнения
• Страница 1 от 1