ПОМОЩ е60 steering angle sensor (ъгъла на волана )
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
ПОМОЩ е60 steering angle sensor (ъгъла на волана )
Здравейте колеги моля ви за помощ , ако някой има информация как се калибрира сменя или нещо подобно да пише ,
четоха колата и ми казаха ,че датчика на волана не отговаря на рамата на автомобила , дали работи незнам , дали може да се калибрира , знам че волана е свалян преди аз да бъда спобстеник и че мигачите не ми изключват !
Ако имате инфо моля ви помогнете
четоха колата и ми казаха ,че датчика на волана не отговаря на рамата на автомобила , дали работи незнам , дали може да се калибрира , знам че волана е свалян преди аз да бъда спобстеник и че мигачите не ми изключват !
Ако имате инфо моля ви помогнете
Последна промяна yanko на 25 Окт 2012, 17:50, променена общо 1 път
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: ПОМОЩ е60 steering angle sensor
VIN-а може да се коригира без да се разглабя или подменя нищо, има си начини. Освен това може и да се калибрира с DIS. Всичко това при условие че е функциониращ разбира се.
Only dead fish follow the stream...
Re: ПОМОЩ е60 steering angle sensor
Vag com направрн да работи като дис неможа да го изчисти ще пробвам да го сваля и изчистя
Re: ПОМОЩ е60 steering angle sensor (ъгъла на волана )
Изчистих го не се оправи ... КОгато въртиш волана показва че мери градусите но пише когато колата е на право - няколко си градуса , не помна колко... Дали е от него как да разбера на 100%
По време на калибрирането волана трябва да е точно изправен.
Последна промяна memorex на 28 Окт 2012, 19:59, променена общо 1 път
Възможно ли е според вас да е от датчика на рейката ?
Колега аз имах същия проблем с волана и го оправяха 2 седмици докато не откриха проблема.Проблема беше в лентовия кабел на волана.С времето трябва да се смени защото се скъсват в края някои части от него и когато мери градусите прескачат стойностите и дава грешка.Мен ми го смениха с друг обаче с новия понеже е от друга кола не искаше да се инициализира.Затова сложиха половината долна част от моя и смениха само лентовия кабел.Но разбира се си плащаш цялата част защото другата вече не му върши работа на който ти я продава./В ДАРУ ми искаха 2 бона за да го оправят/.Тази част е цялата част зад волана включително и лостовете!Лошото в твоя случай е че ако нямаш оригиналната част от колата и не видиш точния номер на нея много трудно ще си намериш същата която да може да се инициализира с колата.Също така и датчика в рейката е може да е проблема но никой не може да каже точно в кой е проблема !!! Дано да съм ти обяснил горе долу за какво става въпрос защото проблема не е малък.
Оправих е ... Запоих лентовия кабел и препрограмихмарме рамата на колата стееринг ънгал датчика ! Не сменяйтееееееееее първо четете пробвайте и тогава по моргите за втора рака ...
8 мнения
• Страница 1 от 1