търся човек с е60 който разбира от този модел
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
търся човек с е60 който разбира от този модел
Искам да задам няколко въпроса на скайп/л.с. , проучвам за слдеваща кола всичко и съм си харесал няколко модела и искам да поразпитам за е60 преди да се метна на такава 

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Re: търся човек с е60 който разбира от този модел
ще ползвам темата на колегата да ви попитам екземплярите с старт бутона е60 или е61 се водят и применро ако реша да слагам въпросния бутон и сменя ключа , като пари някой интересувал ли се е колко излиза това удоволствие ?
гледам че има разлика в конете при със и без старт бутон , ако е със бутон има ли го още проблема с пеперудките ?
И какви други екстри има модела с бутона , но без новия лост и какви са промените когато е и вече с лост ?
гледам че има разлика в конете при със и без старт бутон , ако е със бутон има ли го още проблема с пеперудките ?
И какви други екстри има модела с бутона , но без новия лост и какви са промените когато е и вече с лост ?
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars

Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
колега, със старт стоп батон, може да е и е60 и е61, ако имаш излишни € можеш да направиш конверсията. А проблема с пеперудите си остава, тези неща ги има коментирани, така че сърч по последния вАпрос .

Мойта е от първите с старт бутон ,като е е произведена 09.2005 . Има разлика в пеперудите от тогава и от моделите 2003-2004г. До колкото са ме информирали мойте пеперуди са различни и не са проблемни.
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
И моята е 530Д от 09.2005 231 коня и старт-стоп бутон, и доколкото знам, пеперудите са по-здрави от предишните версии на колекторите, но проблемите с омасляването около осите си остава. При мен прогресивно се увеличава теча на масло и скоро ще сменям колектори....Това със затапването нещо не ме кефи 

...............................
8 мнения
• Страница 1 от 1