Монтаж на Head up display на Е60?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Монтаж на Head up display на Е60?
Здравейте, предварително се извинявам, ако въпросът ми ви се струва неуместен. Отскоро съм собственик на Е60. Интересува ме, възможен ли е монтаж на head up дисплей като допълнителна екстра. Попрегледах форума, но не открих подобно инфо. Ако някой е правил или има идея, дали и как е възможно, цена и др., моля да сподели.
Re: Монтаж на Head up display на Е60?
При положение, че следваме пътя на логиката и съответно http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=NC71&mospid=47753&btnr=62_0462&hg=62&fg=30, можем да заключим, че не е невъзможно. Намираш си частите, капак табло, проектора/дисплей, после програмиране, теглиш чертата и се замисляш, дали цялата тази гимнастика за информация, която имаш така или иначе ти е необходима и оправдана.

- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Освен това което се вижда от реалоем-а, е необходимо и друго челно стъкло, официалната цена на което е допълнителни 1200 лева. Не ме питайте от къде знам 

Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
sandini написа:Освен това което се вижда от реалоем-а, е необходимо и друго челно стъкло, официалната цена на което е допълнителни 1200 лева. Не ме питайте от къде знам
Задължително - стандартното не може да възпроизведе/отрази информацията от хед-ъп-а

5 мнения
• Страница 1 от 1