М Пакет при Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
М Пакет при Е60
Колеги, някой може ли да изброй всичи детайли, които се влагат в М Пакета на Е60?
Споменаха ме, че тавана може да не е черен, защото се доплащал допълнотелно, а пък при Е39 знам, че М Пакета си идва с черен таван?
Имам и един допълнителен въпрос, къде се намира ОБД2 буксата на Е60тките? Някой да има снимка, че гледах по нета не намерих никъде, само споменаваха до дяснотл коляно?
Споменаха ме, че тавана може да не е черен, защото се доплащал допълнотелно, а пък при Е39 знам, че М Пакета си идва с черен таван?
Имам и един допълнителен въпрос, къде се намира ОБД2 буксата на Е60тките? Някой да има снимка, че гледах по нета не намерих никъде, само споменаваха до дяснотл коляно?
Re: М Пакет при Е60
Буксата е при дръжката за отваряне на предния капак, а пакета, предполагам колегите ще допълват
Брони, прагове, спойлер на задния капак, трилъчев волан, топка на скоростния лост/при ръчни скорости/, спортни/конфортни седалки, черния таван, спортно окачване, м интериорни лайсни на праговете под вратите.

Брони, прагове, спойлер на задния капак, трилъчев волан, топка на скоростния лост/при ръчни скорости/, спортни/конфортни седалки, черния таван, спортно окачване, м интериорни лайсни на праговете под вратите.

М Пакет при Е60
И аз така знам, но колата, която съм харесал няма само черния таван. Чакам ВИНа да видя какво ще излезе, но ми казаха, че черния таван се доплаща допълнително при Е60, и за това нямала? Може би можеш да кажеш не искам черен и да ти сложат светъл, но чак да се доплаща?
Друго нещо към М Пакета е спортното окачване, или поне при Е39 е така?
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
iceblast написа:
Колегата по-горе е споменал,че сп.окачване е част от пълния М пакет

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
не е задължително и тавана да е черен.Има опция и да е друг цвят и колата пак да е с ориг.М Пак 

7 мнения
• Страница 1 от 1