Автоматична скоростна кутия на Е60/61
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Автоматична скоростна кутия на Е60/61
Здравейте колеги!
Въпроса ми е следния .Има ли автоматичната скоростна кутия отдушник и ако да някой почиствал ли го е?Питам защото наскоро приятел се оплака че има теч от сензора които е прикрепен към кутията и аз се сетих че и аз имах същия проблем преди ,което наложи смяна на уплътнение картер/капак и доливане масло.Та мисълта ми е да не би да се образува налягане по някакъв начин и това да предизвиква теча.
Въпроса ми е следния .Има ли автоматичната скоростна кутия отдушник и ако да някой почиствал ли го е?Питам защото наскоро приятел се оплака че има теч от сензора които е прикрепен към кутията и аз се сетих че и аз имах същия проблем преди ,което наложи смяна на уплътнение картер/капак и доливане масло.Та мисълта ми е да не би да се образува налягане по някакъв начин и това да предизвиква теча.
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Re: Автоматична скоростна кутия на Е60/61
Има, виж тука : http://bmwfans.info/parts/catalog/E70/S ... parts_awd/
Благодаря на Румен за отговора и линка.Остава да я видя тази джаджа клапан ли е или просто филтър или и двете.
- _Maranello_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd / Ex. e61 535d
На мен ми сменяха букса-преходник с о-пръстен от горна страна на кутията (ако за това става въпрос, не си спомням точното наименование). 28 лв струваше.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
Здраве, безаварийно и безпроблемно!
4 мнения
• Страница 1 от 1