Конкретна обява за 530d / ръчка
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Re: Конкретна обява за 530d / ръчка
xerial написа:bordo_77 написа:http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=212670692
Ако имаш някой познат Римлянин или някой които ходи там и разбира, може да я види колата, да провери документите и да се спазари с Паоло. За същите пари ще се радваш на доста по читав автомобил. Това само при условие че някой може да ти отдели малко време и да знае какво и къде да провери. Колата изглежда свежа и си има много от задължителните екстри+ел.задна щора и странични перденца които мен лично много ме кефят.
Като изключим момента че 204коня Е60 нямавс е ОК
Паоло се е объркал

- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
Това е дизел, така че температурата можеш да я видиш само в скритото меню, по таблото няма никакви индикатори. А за скритото меню е писано предостатъчно. Само имай предвид, че ти трябва ВИН-а, или по-точно сбора от последните 5 символа.
Ако и е слаб акумулатора ще видиш доста грешки, които реално може да не са проблем. Та ако наистина имаш сериозни намерения не е лошо да се опиташ да я гледаш със изряден акумулатор.
Ако и е слаб акумулатора ще видиш доста грешки, които реално може да не са проблем. Та ако наистина имаш сериозни намерения не е лошо да се опиташ да я гледаш със изряден акумулатор.
@ndro написа:iceblast написа:Аз продадох Е39тката, защото не можех да спя като белите хора и не можех да изляза да пия кафе, постоянно все нещо чоплеха от нея, а тя беше бъкана с екстри. Е60тката, ако я вдигат, ще я вдигат цялата поне.
това изобщо не е вярно!
Колега, може ли малко по-конкретно?
Условията за бартерне ми харесват и може би ще продам колата, но след това няма да го гледам този.
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
На 1 приятел за 1 час остави е60-ката пред блока и остана без адаптивни фарове (само в гараж ги държим иначе), само това мога да ти кажа като пример. Сигурен съм, че андро също има нещо напредвид, за да го каже това.
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
stasko5 написа:
На 1 приятел за 1 час остави е60-ката пред блока и остана без адаптивни фарове
Е това не мога да го повярвам. Това ми звучи повече като градски фолклор. Това лично ли си го видял или си го чул?
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Аз лично видях как колата няма фарове, ако бях видял кражбата щеше да е интересно..и за мен и за крадците
, само си спомням после, че имаше разправии с каското, тъй като те бяха отворили капака. Иначе там където е блока му не е като да е много населено място, но пък и на други коли крадоха, мен на е39-ката ми разбиха задно стъкло, стъкла на огледала крадоха, 2 пъти я удряха, между другото в моя квартал точно имаше и случая от колетата от форума с м3-ката е46-ца където му откраднаха фаровете, навигацията и волана, даже имаше тема със снимки и т.н и човека пак така каза, че я е оставил за 1 нощ пред блока иначе стояла в гараж.

Колега iceblast, препоръчвам ти да отидеш при ето тези момчета да диагностицират колата по всички параграфи. Преди да си купя е60-тка закарах няколко при тях да ги тестват и накрая намерих една с най-малкото проблеми и купих нея.
http://topdrive.bg/bgr/nachalo
Мисля, че няма да те подведат, струва между 50 и 100 лв. и отнема между 60 и 120 минути цялостната проверка на автомобила. И ти казват накрая си записваш на един лист какъв е проблема и колко струва отстраняването му. Нямаш идея колко неща може и да пропускаш в твоите проверки.
Успех и да се похвалиш какво си купил
http://topdrive.bg/bgr/nachalo
Мисля, че няма да те подведат, струва между 50 и 100 лв. и отнема между 60 и 120 минути цялостната проверка на автомобила. И ти казват накрая си записваш на един лист какъв е проблема и колко струва отстраняването му. Нямаш идея колко неща може и да пропускаш в твоите проверки.
Успех и да се похвалиш какво си купил

Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3