2 въпроса за INPA

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D '05

2 въпроса за INPA

Мнение от toni » 21 Апр 2012, 14:17

Успях да я подкарам да ми работи, но искам да видя живите данни от двигателя, за да видя инжекторите как са, обаче не мога да запаля двигателя като е вързан кабела. Като го откача си пали. Нещо става и не знам какво. Някакви съвети?
Втория въпрос е за грешките. Има доста записани. Тези дни я карах в Бова и ми правиха диагностика, при което приемчика ми каза, че няма нищо относно грешките, които е записала и при изтриване не излизали отново, което показва, че няма нещо сериозно. Така до тук добре. Обаче преди да ходя в Бова четох грешките и затова знам, че са много. Сега пак погледнах с ИНПА-та и всички грешки си стоят. Какво са трили в Бова не знам. Как става това или просто нищо не са трили?

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Re: 2 въпроса за INPA

Мнение от MadChicken » 21 Апр 2012, 16:03

Това с непаленето не ми е ясно от какво може да е, при мен поне няма такъв проблем, реално съм пропътувал стотици километри със закачен DIS за да гледам регенерирането на ДПФ-а. Иначе всяка записана грешка си пише на колко км е била колата като е записана и дали и в момента е наличен проблема. Говоря за DIS, INPA-а май не е чак толкова подробна. Ако не успееш да се справиш - ще помагаме :mhihi:
Only dead fish follow the stream...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D '05

Мнение от toni » 21 Апр 2012, 17:08

А каква е процедурата за гледане на живите данни с Инпа? Трябва ли да е стартиран двигателя и тогава да се слага кабела и да се влиза в ЕКУ-то. Всъщност това не го пробвах като вариант, а само с пусната програма пробвах да запаля и не стана.

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 21 Апр 2012, 20:07

виж това ако свърши работа

Назад към Е60/Е61