Алуминиева тръба на кулера
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Алуминиева тръба на кулера
Пускам темата защото не е дискутиран такъв проблем тук или поне аз не намерих. Та, днес ми направи впечатление че лявата тръба, която слиза към кулера леко е омаслена. Оказа се че гуменото съединение от казанчето с времето е яло от алуминия и е направило малка дупка,/ точно там съединението е подсилено с гумен пръстен и явно има защо /. Там до колкото ми е известно няма налягане и мисля да я запуша по някакъв кадърен начин без да я сменям. Може да я огледате тази тръба докато още е рано. В червено съм оградил къде е проблема.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Алуминиева тръба на кулера
Точно в тази тръба ИМА налягане и гледай да я запушиш кадърно или направо я смени и сложи нещо да не я протрива.
Si non confectus, non reficiat.
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Zagy написа:Точно в тази тръба ИМА налягане и гледай да я запушиш кадърно или направо я смени и сложи нещо да не я протрива.
Обмислям да я извадя и да ми я заварят някъде. Иначе има възможност съединението да се повдигне леко и да не опира там.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Това ти е най-евтиния вариант - и така ще стане. Наистина помисли да сложиш нещо на това място, за да не се протрие пак, или пък да се протрие гумения маркуч, който опира там.
Si non confectus, non reficiat.
4 мнения
• Страница 1 от 1