Измиване на фарове и предно стъкло
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- aigner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-60 3.0.D,2006
- Мечтае да кара: Форд-Мустанг
- Детайли за колата: M-paket,2006g,231+++p.s.
Измиване на фарове и предно стъкло
Извинявам се ако подразня някой с въпросът ми ! Има ли начин при включени фарове да не се включва миещото им устройство т.е. да работи само на стъклото ?
Вторият ми въпрос е когато съм запалил моторът и фаровете работят как мога да ги измия тъй като след първото миене второто е през много дълъг цикъл ? Извинявам се още веднъж !
Вторият ми въпрос е когато съм запалил моторът и фаровете работят как мога да ги измия тъй като след първото миене второто е през много дълъг цикъл ? Извинявам се още веднъж !

Пламен
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: Измиване на фарове и предно стъкло
Можеш да ги спреш с кодиране. Аз моите ги пускам само зимата, че ме дразни да ми олива всеки път цялата кола като искам да си измия стъклото.
Иначе за интервала не знам да може да се променя и да миеш само фаровете когато пожелаеш.
Иначе за интервала не знам да може да се променя и да миеш само фаровете когато пожелаеш.
Only dead fish follow the stream...
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Ако не искаш да изключваш миенето на фаровете изцяло с кодиране (както аз съм направил примерно), можеш за пръскане само на стъклото да дръпнеш лостчето само за част от секундата няколко пъти. Така и чистачките отпред няма да се включат самостоятелно.
За промяна на интервала или пръскане само на фаровете и аз не съм чувал. Но можеш да опиташ да "изхитриш системата" - намери си алгоритъма (има го онлайн) за пръскане на фаровете и разбери как да го накараш да работи когато ти искаш.
За промяна на интервала или пръскане само на фаровете и аз не съм чувал. Но можеш да опиташ да "изхитриш системата" - намери си алгоритъма (има го онлайн) за пръскане на фаровете и разбери как да го накараш да работи когато ти искаш.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- aigner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-60 3.0.D,2006
- Мечтае да кара: Форд-Мустанг
- Детайли за колата: M-paket,2006g,231+++p.s.
Аз не знаех, че с кодиране може да се изключи пръскането на фаровете?! Някой да ме насочи къде/ кой може да свърши тази работа?
на е39 имаше през колко натискания на лостчето да пръска и на фаровете. Мисля си, че и на е60 трябва да има, но кодиране му е майката. Моята е на 5 пръскания да пуска 1 път на фаровете в момента.
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Аз пък установих,че когато течността намалее много,спира да пръска на фаровете.Пръска само на стъклото.Вероятно има две моторчета разположени на различни нива.
- Dimski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 3.0SD
peters75 написа:Аз пък установих,че когато течността намалее много,спира да пръска на фаровете.Пръска само на стъклото.Вероятно има две моторчета разположени на различни нива.
Тя като намалее течноста спира наистина да пръска на фаровете,ама пък ти светва на дисплейчето ,и писука много гадно

8 мнения
• Страница 1 от 1