ПОМОЩ:Смяна салон на Е60 2005
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
ПОМОЩ:Смяна салон на Е60 2005
Приятели имам нужда от малко помощ или поне техническа информация от някадее.....
Смених си салона: бях с обикновени седалки от палт които са с електрическо управление.Сложих си рекаро салон -кожа с плат,който е изцяло електрически и има и памет.Само че имам проблем с буксите от новите седалки-те са с отрязани букси за управление и без пиропатрон.Немога да се ориентирам защото на старите ми седалки от буксата в която се включва управлението излизат по-малки букси и общо 10 кабела,а в новите,там където е изрязано има само кабела.До колкото разбрах(незнам дали е вярно) едиствено трябва да се захрани електрически седалката,а всичко останало(всъщност паметта) си е в самата седалка.Моля за помощ или поне да ми дадете някакъв телефон за връзка на някой който може да ми помогне - МНОГО Е СПЕШНО ЗАЩОТО КОЛАТА МИ СТОИ РАЗГЛОБЕНА ,А НЯМАМ ДРУГА И ОТ СРЯДА
СЪМ НА РАБОТА

Смених си салона: бях с обикновени седалки от палт които са с електрическо управление.Сложих си рекаро салон -кожа с плат,който е изцяло електрически и има и памет.Само че имам проблем с буксите от новите седалки-те са с отрязани букси за управление и без пиропатрон.Немога да се ориентирам защото на старите ми седалки от буксата в която се включва управлението излизат по-малки букси и общо 10 кабела,а в новите,там където е изрязано има само кабела.До колкото разбрах(незнам дали е вярно) едиствено трябва да се захрани електрически седалката,а всичко останало(всъщност паметта) си е в самата седалка.Моля за помощ или поне да ми дадете някакъв телефон за връзка на някой който може да ми помогне - МНОГО Е СПЕШНО ЗАЩОТО КОЛАТА МИ СТОИ РАЗГЛОБЕНА ,А НЯМАМ ДРУГА И ОТ СРЯДА

Re: ПОМОЩ:Смяна салон на Е60 2005
само кабела за захранване и пиропатрона са изрязани друго нямза срязано.Амодила отдолу си стои и на двете седалки който дефакто е за паметта ,а също така и двете моторчета са си там-за възглавницата на краката и още едно!!!
И аз обмислям този Ъпгрейд, като си мислех, че просто е Плъг енд Плей. Интересно е да отговори някой ако знае как стоят нещата
Колега дали имаш напредък и никой ли не знае как може да стане тази манилулация
- fugo
- Потребител
-
- Кара: e60
- Мечтае да кара: М5
аз си смениях салона и триабва да ти кажа че не съжалявам но ми струва към1200лв.само връзването а за куплонзите не се тревожи те не трябват.ако не си намерил решение ми пиши ште ти дам поне 2 решения
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
fugo написа:аз си смениях салона и триабва да ти кажа че не съжалявам но ми струва към1200лв.само връзването а за куплонзите не се тревожи те не трябват.ако не си намерил решение ми пиши ште ти дам поне 2 решения
Ами напиши тук де колега нали затова е тая тема.Ако някой друг го интересува това и той ли да ти праща ЛС.

fugo написа:аз си смениях салона и триабва да ти кажа че не съжалявам но ми струва към1200лв.само връзването а за куплонзите не се тревожи те не трябват.ако не си намерил решение ми пиши ште ти дам поне 2 решения
Мерси колега, аз продадох колата и мисля сега да взема направо с този салон

А 1200лв ти излезе само връзването или със салона. защото ако всичко ти е излязло 1200 мисля , че може и да почерпиш

- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
сподели ги на всички

салона не ми е пръв приоритет засега, но може да стигна и до него скоро.
1200лв само връзването ???
Някой за толкова пари обръщат волани, а други само връзват седалки

Някой за толкова пари обръщат волани, а други само връзват седалки

Човека е мераклия ве
иска вс.да си му е ток и си доставя удоволствие на всяка цена. Евала - кеф цена няма 

- hristocharakchiev
- Потребител
-
- Кара: 528i XDrive F11
Колеги другата седмица ще ходя в сервиз да сменям салона с такъв след фейса, има ли някакви по-специфични неща при смяната, които трябва да знам,моля някой ако я е правил тази процедура да пише, мерси
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
Тук как върви подмяната на салона

- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Аз когато тествах един салон... сложих букси ала бала... ама не мръдна седалката на никъде и светна бега... нулирах с компа , правих цигании... и нищо
Може аз да съм отцелил скапани седалки ама... знам ли

Може аз да съм отцелил скапани седалки ама... знам ли

- hristocharakchiev
- Потребител
-
- Кара: 528i XDrive F11
Като букси и кабели всичко еднакво ли е при преди фейса и след фейса или трябва някви неща да се добавят ?
15 мнения
• Страница 1 от 1