Съвет ?????
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- murcielago7917
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F87 M2 competition
- Мечтае да кара: BMW
Съвет ?????
Здравейте на всички колеги !!! Ако можете да ми дадете съвет ? 11/2005 си купих БМВ 525Д E60 М пакет ,чисто ново !по него време нямаше много такива , брояха се на пръсти .Сменял съм консумативите винаги на време,единственото нещо по сериозно където съм сменил са всмукателните колектори ,и спирачните дискове със Брембо(макар че небяха за смяна),време ми е да сменям и амортесьорите,сигорно ще ми се наложи и да сменям съединител и нямам блуту ,нямам кожа (по мое желание), с малкия екран съм,няма парк троник . като гледам какво става във тоя форум ,как се ъбдеитват софтуери, чипове,ДПФ,масла на скоростни котии (погледнахме етикета на скоростната кутия е жълт ,т.е не се сменяло маслото ) единстветия проблем който имам е че гори,и никoй не може да разбере от какво е (градско извън градско при нормално и интензивно каране разхода е един и същ 13-14/100).Абе на кратко дайте един съвет да я сменям ли със някоя друга или да си кютам със нея, и ако ще сменям към каква да се насоча ?

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: Съвет ?????
разхода ти може да е от зацапан дебитомер, ако всичко друго е наред. ама ти май не знаеш дали всичко друго е наред...
един прост съвет от мен - по-добре чети какво се пише във форума, а не какво пише на жълтите етикети.. или какво ти казват в сервиза... а спирачните ти дискове най-вероятно са били за смяна, 6 години е дълго време за едни дискове.

един прост съвет от мен - по-добре чети какво се пише във форума, а не какво пише на жълтите етикети.. или какво ти казват в сервиза... а спирачните ти дискове най-вероятно са били за смяна, 6 години е дълго време за едни дискове.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
murcielago7917, почни от темостатите - аз свалих около 1 литър на 100 след като смених термостатите.
Tool - Fear Inoculum
- murcielago7917
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F87 M2 competition
- Мечтае да кара: BMW
Спирачните дискове не бяха за смяна,на 1 вата година ги смених,по мое желание !!!!
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Викаш от магазина си я купил а...... 

5 мнения
• Страница 1 от 1