Как да си зануля интервала за смяната на маслото !?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- torre
- Потребител
-
- Кара: М550Д
Как да си зануля интервала за смяната на маслото !?
здравейте,
смених си маслото на двигателя,но естествено не в оторизиран сервиз...та въпроса ми е как мога сам да си зануля компа?Един път ми го правиха,но тоя от сервиза нарочно се затвори в колата,за да не мога да гледам
Знам,че има подобна тема,но не можах да открия подробни описания точно на това действие,та се извинявам,че пускам тази тема,но ако може някой да ми обясни стъпка по стъпка как става
смених си маслото на двигателя,но естествено не в оторизиран сервиз...та въпроса ми е как мога сам да си зануля компа?Един път ми го правиха,но тоя от сервиза нарочно се затвори в колата,за да не мога да гледам

Знам,че има подобна тема,но не можах да открия подробни описания точно на това действие,та се извинявам,че пускам тази тема,но ако може някой да ми обясни стъпка по стъпка как става

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Как да си зануля интервала за смяната на маслото !?
Виж мнението на колегата Наско viewtopic.php?f=112&t=41775
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- d.georgiev
- Потребител
-
- Кара: E60
1. Даваш на контакт
2. Задържаш бутона за рестартиране на брояча за километрите (след 2-3 сек. се появява триъгълник с удивителна на горното дисплейче на борд компютъра, продължаваш да държиш бутона натиснат, след още 2-3сек. се появява първия сервизен интервал за RESET)
3. След като ти се появи първия интервал за RESET пускаш бутона
4. Почваш отново с отделни натискания на бутона докато се появи картинката за интервала на маслото
5. Като се появи интервала ти за маслото, натискаш отново и задържаш за 2-3 сек. докато на долното дисплейче този път не ти изпише RESET?
6. След като видиш надписа RESET? - пускаш бутона и отново го натискаш и задържаш 2-3 сек. - надписа RESET? изчезва и под него изписва 30000km (мисля че толкова километри генерираше автоматично борд. компютъра)
2. Задържаш бутона за рестартиране на брояча за километрите (след 2-3 сек. се появява триъгълник с удивителна на горното дисплейче на борд компютъра, продължаваш да държиш бутона натиснат, след още 2-3сек. се появява първия сервизен интервал за RESET)
3. След като ти се появи първия интервал за RESET пускаш бутона
4. Почваш отново с отделни натискания на бутона докато се появи картинката за интервала на маслото
5. Като се появи интервала ти за маслото, натискаш отново и задържаш за 2-3 сек. докато на долното дисплейче този път не ти изпише RESET?
6. След като видиш надписа RESET? - пускаш бутона и отново го натискаш и задържаш 2-3 сек. - надписа RESET? изчезва и под него изписва 30000km (мисля че толкова километри генерираше автоматично борд. компютъра)
- torre
- Потребител
-
- Кара: М550Д
благодаря ви колеги

- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
Смених си маслото но интервала не иска да се занули.Имал ли е някой подобен проблем ? Имам едно съмнение но най вероятно бъркам,свети ми лампата за еърбега и си мисля че това е причината
Задържам дневния километраж излиза знака внимание но не прехвърля в менюто а се връща на датата или часа.Процедурата не я правя за първи път но този проблем никога не се е явявал.Какво да правя ? 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
от таблото до едно положение може да се занули маслото после само с апаратура имаше някакакъв лимит на километри
Барай шишарката Минкеее ....
badjo E60 написа:Смених си маслото но интервала не иска да се занули.Имал ли е някой подобен проблем ? Имам едно съмнение но най вероятно бъркам,свети ми лампата за еърбега и си мисля че това е причинатаЗадържам дневния километраж излиза знака внимание но не прехвърля в менюто а се връща на датата или часа.Процедурата не я правя за първи път но този проблем никога не се е явявал.Какво да правя ?
Колега след като дадеш контакт изчакай 30сек до 1 мин да се покаже грешката на бега, защото ако задържиш веднага,показването на грешката ти нулира задържането.
Tool - Fear Inoculum
7 мнения
• Страница 1 от 1