Заключване на волан е60

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520d
Детайли за колата: 520d 177p.s. E60

Заключване на волан е60

Мнение от sinbad0 » 17 Сеп 2011, 15:44

В Камор днес ми наблегнаха на факта,че волана не ми се заключва.Аз нямам спомен някога да се е заключвал,много пъти съм я вкарвал в сервиз и никога не са ми обръщали внимание на това.
Колата е с електрическа настройка на волана и комфортни седалки.В Дару ми казаха че да не се отключи се е случвало,но да не се заключи било странно.
Ако някой е имал такъв проблем,нека сподели.Има ли смисъл да купувам скъпо струващи части за тази ситуация,те май така си ги палят крадците че това не би ги спряло.......
А и да спомена,че никога не ми е изписвала грешка за това.просто при смяна на маслото им е направило впечатление в Камор.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Заключване на волан е60

Мнение от ivoo » 17 Сеп 2011, 15:52

sinbad0 написа:В Камор днес ми наблегнаха на факта,..............

При тези и с чисто нова кола на 100 км да отиде човек, пак ще искат нещо да сменят. :banghead: Дори новите отвън които чакат бъдещият си купувач, ако я вкарат вътре , и да има кой да плати ще и намерят нещо разбито, развалено, `тръгнало` и т.н

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... fbf87824ac

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 29e9f9a1be
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X7

Мнение от dpetrov » 17 Сеп 2011, 16:21

sinbad0 написа:В Камор днес ми наблегнаха на факта,че волана не ми се заключва.

Иди им наблегни на факта, че БМВ премахва заключването на волана при фейслифтовите версии (И не само). Не се тревожи колега, това е АБСОЛЮТНО нормално, но приеми съвета ми - СТОЙ далеч от тези НЕКАДЪРНИ олигофрени ... Леле ужас... как е възможно това да продължава вече толкова години - просто недоумявам :bang: :bang: :bang:

F07 535d
F07 530d
E60 530d

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520d
Детайли за колата: 520d 177p.s. E60

Мнение от sinbad0 » 17 Сеп 2011, 16:36

Мерси пичове ще спя спокойно,така се нервирах защото съм от хората,които забелязват всяка малка промяна в поведението на автомобила си и нямам спомен някога да е бил заключен. :D :D :D

Тамън излезе от гаранция и дай да сменяме нещо,което винаги си е било така,тези хора са за бой..........

Назад към Е60/Е61