Извън темата: Сбирка Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
Re: Извън темата - сбирка, тази неделя (11.09)
Е как така се случва с всяка една тема без изключение да завършва с българщ.... т'ва де идиотщина? Дори и тази за една най-елементарна среща на по-малко от 10-ина души.........................
Българийо за тебе те умряха!

Българийо за тебе те умряха!

- torre
- Потребител
-
- Кара: М550Д
Здравейте колеги,
Оставете тези спорове ами дайте наистина да се съберем с е60-ки и да обменим малко мнения и опит
Това НИМ дето го пишете в Ст.Загора ли е ? Я дайте по-точни обяснения относно мястото и точния час (нека да не е по-рано от 17:30-18:00) . Аз категорично ще дойда независимо дали сбирката ще е в Стара Загора,Пловдив или София ...
Нека следим темата тази вечер и утре и макар и малко на брой нека се съберем ... все пак всяко начало е трудно
Оставете тези спорове ами дайте наистина да се съберем с е60-ки и да обменим малко мнения и опит

Нека следим темата тази вечер и утре и макар и малко на брой нека се съберем ... все пак всяко начало е трудно

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
В София е колега, напиши в Гугъл Национален Исторически Музей и ще видиш на картата къде е 

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Emooo написа:Мисля че няма много е60ки на общите сбирки, защото хората каращи тези коли имат малко по-различен профил от хората каращи е30, е36 и други такива по-стари автомобили (надявам се това да не е обидно).
От доста години съм в този форум и отдавна съм зебелязал, че много от колегите с по-стари модели коли,са много докачливи ,когато някой им каже ,че колите им не представлияват интерес за тях.
Да бмв-та са ,но са били актуални преди 15-20 г. и евентуално проблемите и интересите ,които биха ме вълнували за колите ни ,са коренно различни .
Най - ме е яд ,че когато имах Е60 ,бях само аз и още 2-3-ма колеги във форума , нямахме си под форум ,само за Е60, както се казва нямаше кой да попиташ ,за някой проблем, съвет или реално мнение от собственик с Е60 .
Хубаво е това,което се опитвате да организирате

аз не успях да се класирам, но ще се радвам да видя някоя друга снимка и коментар на събитието 

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Е то не беше кой знае каква сбирка, бяхме 3ма души
Аз, fefe и колегата dpetrov, той направи 1-2 снимки 

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
е аз са като съм с 65ца пак ще ме вземете ли 
едит: сега видях че е бил вчера

едит: сега видях че е бил вчера

Последна промяна asasin18 на 12 Сеп 2011, 16:47, променена общо 1 път
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Emooo написа: Мисля че няма много е60ки на общите сбирки, защото хората каращи тези коли имат малко по-различен профил от хората каращи е30, е36 ....
..... а не да поемам риска да се събера с дрифтаджии, спиид рейсъри, които се хвалят само с това че са дигнали 200км/ч в града.
ами да ти кажа "колега" аз карах може би една от най-красивите е60ки и бая време е прекарала с вратите напред, пък не знам кой какво кара и как го прави. А иначе не виждам абсолютно нищо лошо в дрифта

Няма лошо в дрифта но това няма да е централна тема в сбирка на е60 със сигурностю, което е добре за мене защото немога да се включа по темата.
Tool - Fear Inoculum
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Колеги искам да се извиня, че не можах да дойда, но имах непредвидени събития. Надявам се следващия път да не се получава така и да дойда отново 

Re: Извън темата: Сбирка Е60
Ето малко снимчици 
Леко се омешахме с колегите от Ауди форума, но както Денис каза - "Щом е немско - МОЖЕ!"

Леко се омешахме с колегите от Ауди форума, но както Денис каза - "Щом е немско - МОЖЕ!"

F07 535d
F07 530d
E60 530d
Re: Извън темата: Сбирка Е60
Еми,
дано е по-скоро следващото събиране и да имам възможност да присъствам
дано е по-скоро следващото събиране и да имам възможност да присъствам
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2