заслужава ли си чип тунинга на 535д 286 к. с.
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Re: заслужава ли си чип тунинга на 535д 286 к. с.
tani_8989 написа:xerial написа:Пичага купуваш едни спортни валове за твоя дзер - едни 3бона .... отиваш във Варна при най-лудия тунер , прави ти качествен и назобен ремап и колата може и да чукне едни 400 коня![]()
Но всичко това незнам до колко си заслужава .... продай я тая 535ца и вземи една 550ка или м5ца и нямаш грижи
един човек които да ми отговори като хоратаа иначе исках м5 но родителите не дават толкова мощна кола да карам

Ми да ти бяха взели фиат уно дизел тогава

Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- tani_8989
- Потребител
-
- Кара: m3 e46
- Мечтае да кара: м3 е46
bvv1 написа:tani_8989 написа:xerial написа:Пичага купуваш едни спортни валове за твоя дзер - едни 3бона .... отиваш във Варна при най-лудия тунер , прави ти качествен и назобен ремап и колата може и да чукне едни 400 коня![]()
Но всичко това незнам до колко си заслужава .... продай я тая 535ца и вземи една 550ка или м5ца и нямаш грижи
един човек които да ми отговори като хоратаа иначе исках м5 но родителите не дават толкова мощна кола да карам
![]()
Ми да ти бяха взели фиат уно дизел тогаваа,то и с 286к.с. можеш да се пребиеш качествено! А колкото до въпроса ти може да стане около 350к.с. и само с ремап ще върви колкото М3 Е46,но ще пуши яко и не се знае колко ще издържи!
кое не се знае колко ще издържи скоростната кутия ли ?
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
tani_8989 написа:bvv1 написа:tani_8989 написа:xerial написа:Пичага купуваш едни спортни валове за твоя дзер - едни 3бона .... отиваш във Варна при най-лудия тунер , прави ти качествен и назобен ремап и колата може и да чукне едни 400 коня![]()
![]()
Ми да ти бяха взели фиат уно дизел тогаваа,то и с 286к.с. можеш да се пребиеш качествено! А колкото до въпроса ти може да стане около 350к.с. и само с ремап ще върви колкото М3 Е46,но ще пуши яко и не се знае колко ще издържи!
кое не се знае колко ще издържи скоростната кутия ли ?
Ако трябва да ти отговоря на този въпрос трябва да съм ясновидец-турботата ли? скоростната кутия ли? двигателя ли?Много му са 350к.с. на тоз матор според мен!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Смятам, че при редовна смяна на масло и консумативи и юркане в границите на разумното няма да има проблем. Но наистина скоростите като че ли стигат лимита си при 535д с чип...
Si non confectus, non reficiat.
- tani_8989
- Потребител
-
дали има някои колега с 535д с чип ,ако има ще се радвам да драсне какви са му впечатленията и да даде съвет ,защото наистина се двуумя искам още мощност но не и да си скапя колата
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
tani_8989 написа:дали има някои колега с 535д с чип ,ако има ще се радвам да драсне какви са му впечатленията и да даде съвет ,защото наистина се двуумя искам още мощност но не и да си скапя колата
Ако имаш интерес ще ти там телефона на човек който кара 535д с чип.А чипа сам си го е правил защото се занимава точно със това "индивидуално тунинговане на автомобили " но е от Пловдив.
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
Моята 535д е с чип и по мое желание е не много напъната!Разликата е ужасна, все едно са ти взели твоя агрегат и са ти сложили некакъв "спортист" под капака,уникално дърпа и набира,нищо общо от преди ремапа! Какво толкова се чудиш колега най много да прежалиш едни 700-900лв. за ремап и ако не ти хареса(което според мен е невъзможно) могат да си ти върнат стария софтуер!
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
bvv1 написа:Моята 535д е с чип и по мое желание е не много напъната!Разликата е ужасна, все едно са ти взели твоя агрегат и са ти сложили некакъв "спортист" под капака,уникално дърпа и набира,нищо общо от преди ремапа! Какво толкова се чудиш колега най много да прежалиш едни 700-900лв. за ремап и ако не ти хареса(което според мен е невъзможно) могат да си ти върнат стария софтуер!

- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
с нетърпение чакам да сложа на моята да видим какво толкова го хвалите тоя ремап

- tani_8989
- Потребител
-
badjo E60 написа:tani_8989 написа:дали има някои колега с 535д с чип ,ако има ще се радвам да драсне какви са му впечатленията и да даде съвет ,защото наистина се двуумя искам още мощност но не и да си скапя колата
Ако имаш интерес ще ти там телефона на човек който кара 535д с чип.А чипа сам си го е правил защото се занимава точно със това "индивидуално тунинговане на автомобили " но е от Пловдив.
ако не те затруднява прати го на ЛС мерси предварително
bvv1 написа:Моята 535д е с чип и по мое желание е не много напъната!Разликата е ужасна, все едно са ти взели твоя агрегат и са ти сложили некакъв "спортист" под капака,уникално дърпа и набира,нищо общо от преди ремапа! Какво толкова се чудиш колега най много да прежалиш едни 700-900лв. за ремап и ако не ти хареса(което според мен е невъзможно) могат да си ти върнат стария софтуер!
колега не ми е за парите а по скоро заради рисковете все още се колебая.Ти каде я чипова доволен ли си в краина сметка ?
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
Много съм доволен, връщане назад никога! Моята я правих в Германия, но и тук има доста момчета които ще ти я направят както трябва, някои дори са от форума!
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
Това не е ли power box? Защото има доста голяма разлика между такова устройство и ремап, в полза на ремапа!
- tani_8989
- Потребител
-
tani_8989 написа:maikooo написа:Ето вариант за 354к.с. и 748нм
колега тва ми се струва съмнително леко
Е що бе? Няма проблем да надуеш всичко на макс освен че ще си на макс само 10тина км.
Tool - Fear Inoculum
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2