Музика
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Музика
как мога да вържа усилвател към оригиналната система , Аз съм с голямата навигация ако това има значение.
И като цяло въпроса ми е как мога да си подобря музиката в колата, защото е много калпава - направо са се изложили.
Колата е Е61
И като цяло въпроса ми е как мога да си подобря музиката в колата, защото е много калпава - направо са се изложили.
Колата е Е61
- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
Re: Музика
Под 'подобря' имаш предвид говорителите или интерфейсите (aux-in, usb, ipod integration, etc)?
Доколкото знам има 3 нива на оборудване едното е стандартното озвучение което може би ти имаш, другото е HIFI система която аз имам и много ми харесва звука и 3тото е Logic 7 което е върха. Незнам какво имаш предвид под подобряване но вероятно с много занимаване може да си вземеш озвучение от някоя ударена 5ца.
Tool - Fear Inoculum
Уффф ми явно съм с най-дървената на 5-цата, защото на Е93-ката е Пролоджик и свири страшно.
Предполагам няма да мога да догоня този звук, но поне да подобря малко звука с подмяна на съществуващите колони и евентоално да сложа една активна кутия в багажника. Нещо трябва да се направи плсссссс
никой ли не е правил някакви подобрения и как въобще всъшност мога да включа усилвател към оригиналната система
???
Предполагам няма да мога да догоня този звук, но поне да подобря малко звука с подмяна на съществуващите колони и евентоално да сложа една активна кутия в багажника. Нещо трябва да се направи плсссссс

никой ли не е правил някакви подобрения и как въобще всъшност мога да включа усилвател към оригиналната система
???
- torre
- Потребител
-
- Кара: М550Д
здравейте,
аз на моята е60 сложих допълнително бас каса и усилвател и има доста подобрение от към звук.правиха ми я в пловдив.Ако искаш колега ми пиши да ти дам координатите на сервиза,но си приготви минимум 700-800лв.
аз на моята е60 сложих допълнително бас каса и усилвател и има доста подобрение от към звук.правиха ми я в пловдив.Ако искаш колега ми пиши да ти дам координатите на сервиза,но си приготви минимум 700-800лв.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз честно казано съм приготвил 1000лв за подобрение, но вече обмислям и варианта да я продам и да си купя по нова и да си е наредена с всично. Мерси колега ще помисля върху предложението ти , а мисля , че и тук в София има фирми , които ще ми свършат работа може би.
- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
Как да разбера с каква музика съм?
bossorange написа:Как да разбера с каква музика съм?
Еми в списъка с инсталираните опции на колата - ако го нямаш търсиш из форума как да го поискаш с емайл от централата на БМВ.
Tool - Fear Inoculum
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
fefe написа:интерфейсите (aux-in, usb, ipod integration, etc)?
А ти колега какво имаш предвид под
интерфейсите (aux-in, usb, ipod integration, etc)?
Каква информация имаш

- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
Мисълта ми беше дали колегата не се кефи на звученето или на това, че например не може да си включи мп3 плейъра към колата 

На звученето, но един колега ми каза, че може да ми помогне с включването на външен усилвател
12 мнения
• Страница 1 от 1