БМВ 525д Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- jimbollino
- Потребител
-
БМВ 525д Е60
Здравейте, нов съм тук и ме извинете, ако питам за неща обсъждани многократно.
Купих си 525д, искам да му сменя основните неща сега, но не съм много в час кои са.
Четох няколко от темите, но пак не ми стана ясно.
Карал съм преди това коли доста по-старички и при тях се знаят горе-долу.
Това го гледам малко като самолет и не съм много в час кои неща да наблюдавам за проблеми.
Ще съм ви благодарен, ако ми кажете като за начало какво да направя и погледна.
Мога ли да имам вяра на компютъра какво ми показва?
Мерси предварително
Купих си 525д, искам да му сменя основните неща сега, но не съм много в час кои са.
Четох няколко от темите, но пак не ми стана ясно.
Карал съм преди това коли доста по-старички и при тях се знаят горе-долу.
Това го гледам малко като самолет и не съм много в час кои неща да наблюдавам за проблеми.
Ще съм ви благодарен, ако ми кажете като за начало какво да направя и погледна.
Мога ли да имам вяра на компютъра какво ми показва?
Мерси предварително

Re: БМВ 525д Е60
Най-сигурно е диагностика, не е скъпо и за нова-стара кола трябва да се направи - обикновенно това се прави преди да си купиш колата но... по-добре късно отколкото когато когато се счупи.
Прочети темите за проблемите с колектора това е най-важното и трябва да се отремонтира моментално да не останеш без двигател. Прочети за термостатите и е хубаво да смениш филтъра на картерните газове да не ревеш после, прочети и за рейката. Ето тука една моя тема за същатата кола - viewtopic.php?f=116&t=245060
Прочети темите за проблемите с колектора това е най-важното и трябва да се отремонтира моментално да не останеш без двигател. Прочети за термостатите и е хубаво да смениш филтъра на картерните газове да не ревеш после, прочети и за рейката. Ето тука една моя тема за същатата кола - viewtopic.php?f=116&t=245060
Tool - Fear Inoculum
- jimbollino
- Потребител
-
Re: БМВ 525д Е60
Мерси.
Ще ги разгледам.
Масла и филтри ще ги сменя със сигурност.
Просто не съм много на ясно с компа като ми изписва разни неща и колко да му вярвам
п.п. сори за другата тема, не съм в БГ и нямам кирилица, но видях, че форума има.
Ще ги разгледам.
Масла и филтри ще ги сменя със сигурност.
Просто не съм много на ясно с компа като ми изписва разни неща и колко да му вярвам

п.п. сори за другата тема, не съм в БГ и нямам кирилица, но видях, че форума има.
3 мнения
• Страница 1 от 1