Петно под колата

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Петно под колата

Мнение от Emooo » 09 Юли 2011, 18:23

Здравейте,

Днеска тръгвам и баща ми показва някаква петно под колата - викам си сигурно е от на комшията Ауди-то. След това спрях за малко и като тръгнах пак петно отдолу. Погледнах под колата и видях че капе нещо някъде около ДПФ филтъра. Бръкнах с пръсти в петното и помирисах течността но нямаше никакъв мирис на масло или петрол. Имам чувството, че може да е вода щом няма мирис и след като изсъхне не остава петно и се сетих да не би климатика да капе от там. Някой има ли идеи какво може да е. Можете ли да погледнете дали след каране на климатик има мокро под колата или капе нещо.

Благодаря.
Tool - Fear Inoculum

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 3.5d

Re: Петно под колата

Мнение от carstyle » 09 Юли 2011, 18:53

Emooo написа:Здравейте,

Днеска тръгвам и баща ми показва някаква петно под колата - викам си сигурно е от на комшията Ауди-то. След това спрях за малко и като тръгнах пак петно отдолу. Погледнах под колата и видях че капе нещо някъде около ДПФ филтъра. Бръкнах с пръсти в петното и помирисах течността но нямаше никакъв мирис на масло или петрол. Имам чувството, че може да е вода щом няма мирис и след като изсъхне не остава петно и се сетих да не би климатика да капе от там. Някой има ли идеи какво може да е. Можете ли да погледнете дали след каране на климатик има мокро под колата или капе нещо.

Благодаря.

Това е конденз от климатика не се притесняваи

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Петно под колата

Мнение от doomy525 » 14 Юли 2011, 13:12

carstyle написа:
Emooo написа:Здравейте,

Благодаря.

Това е конденз от климатика не се притесняваи

:yes:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Назад към Е60/Е61