Преден парктроник проблем
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Преден парктроник проблем
Здравейте,
на моята кола и е сменян предния парктроник и сега като има предмет , стена, кола или каквото и да е на по малко 10метра тя почва да го засича все едно е пред мен, а ако доближа на по малко от 0.5м вече пищи, че го блъскам.
Има ли някаква обучаване , адаптиране или каквото и да е там, което трябва да се направи за да почне да засича вярно?
на моята кола и е сменян предния парктроник и сега като има предмет , стена, кола или каквото и да е на по малко 10метра тя почва да го засича все едно е пред мен, а ако доближа на по малко от 0.5м вече пищи, че го блъскам.
Има ли някаква обучаване , адаптиране или каквото и да е там, което трябва да се направи за да почне да засича вярно?
Re: Преден парктроник проблем
pls, някой да има инфо ???
Много е изнервящо да карам назад и това да не спира да писка. Не знам и къде мога да отида и да знам , че ще ми дадът адекватно решенение. А не да ми сменят парктроника, софта, преден десен носач и крушката на левия стоп щот ми пищи тва чудо
Много е изнервящо да карам назад и това да не спира да писка. Не знам и къде мога да отида и да знам , че ще ми дадът адекватно решенение. А не да ми сменят парктроника, софта, преден десен носач и крушката на левия стоп щот ми пищи тва чудо
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Отиди в BMW .Този сензор който си сменил има ли гаранция,че е читав??Нов ли е или втора употреба??Аз съм сменял и няма никакво обучение.Тръгва си нормално и край на грешките.Ако е втора употреба най-вероятно не е работещ...
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
kopchev написа:Здравейте,
Е то тва е нормално на 0.5м да ти пищи
Ако не се лъжа, може да се кодира модула с различна чувствителност, но не съм се ровичкал в него за да кажа коя опция точно трябва да се бутне
- zdravko_boqdjieff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60
- Мечтае да кара: Air Bus a380
- Детайли за колата: 535d
Е то тва е нормално на 0.5м да ти пищи
Ако не се лъжа, може да се кодира модула с различна чувствителност, но не съм се ровичкал в него за да кажа коя опция точно трябва да се бутне[/quote]
Това ще да е няква настройка само за жени

Ако не се лъжа, може да се кодира модула с различна чувствителност, но не съм се ровичкал в него за да кажа коя опция точно трябва да се бутне[/quote]
Това ще да е няква настройка само за жени

Никога,никога не се предавай!!!
Вчера звънях на някво момче, на което един приятел ми даде тел. и той ми каза, че ще го оправи, че не сработвало правилно и т.н. Ще дам инфо като приключи операцията
6 мнения
• Страница 1 от 1