Разглобяване на запалка

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Разглобяване на запалка

Мнение от kopchev » 29 Юни 2011, 11:28

Здравейте,
знае ли някой как се сваля панела около скорстния лост и Идрайв бутона, защото не ми работи запалката и искам да стигна до нейната "задница". Имам чустовото или поне така ми се струва, че едното кабелче се е скъсало и да го запоя

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd / Ex. e61 535d

Re: Разглобяване на запалка

Мнение от _Maranello_ » 29 Юни 2011, 11:48

kopchev написа:Здравейте,
знае ли някой как се сваля панела около скорстния лост и Идрайв бутона, защото не ми работи запалката и искам да стигна до нейната "задница". Имам чустовото или поне така ми се струва, че едното кабелче се е скъсало и да го запоя

При мен металната част се издърпва лесно. В средно извадено положение се завърташе в едната от двете посоки, за да излезне от каналите напълно. Отдолу се виждат кабелите. Пробвай по този начин, не можеш ли да определиш визуално дали кабела е прекъснал в свивката отдолу. Ако изолацията не е скъсана, ще е странно деформирана и с различен диаметър. Ако повредата е близо може да не се наложи да разглобяваш, а само с издърпване на кабела.
Здраве, безаварийно и безпроблемно!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 29 Юни 2011, 13:50

Веднага ще пробвам , мерси

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 29 Юни 2011, 15:07

Стана колега, но се оказа, че съм се заблудил и не е скъсан кабела, но запалката продължава да не работи , а всички предпазители са здрави (което е лошото). сега очквам някой да помогне с една схема на бушоните все пак

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: A7

Мнение от vgza » 02 Юли 2011, 0:16

Дръж ни в течение ако може, и на мен не ми бачка тая простотия, пък ми се иска да я оправя.
Моята някъде е дала на късо защото ако не си махна бушона, за около 3 дена ми пада акумулатора
Не че ми се е налагало да я използвам, ама все пак...
:ranting:

Назад към Е60/Е61