ПРЕПРАВЯНЕ НА БРОНЯ, НА АЕРОДИНАМИК ПАКЕТ (М ПАКЕТ) ЗА Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
Re: ПРЕПРАВЯНЕ НА БРОНЯ, НА АЕРОДИНАМИК ПАКЕТ (М ПАКЕТ) ЗА Е60
bvv1 написа:stefanov_d написа:Здравейте, някой преправял ли си е броните и праговете от обикновени на аеродинамик пакет (М Пакет), защото чувам, че са несъвместими, а от друго място, че нямало проблеми да се сменят?!?
Абсолютно всичко си заспива на мястото,но е най добре да се купуват комплект всичко защото така си влизат в комплекта всички допълнителни пластмаси, за отпред има малки разлики в пластмасите точно около и под радиаторите,а отзад има една пластмаса която придържа бронята в най-ниската и част и една за под акумулатора, но както казах ако е комплект в него си влиза всичко,без разбира се подкалниците но при тях положението не е толкова страшно, ако не ви се дават допълнителни пари за тях се изрязват много малко от външната част и си пасват перфектно а и цената им не е толкова фрапираща мисля че оригиналните могат да се поръчат от аутоплюс или елиткар и с отстъпката ще ви легнат по-малко от 60лв. бройката!При колегата Babuna имаше комплекти на перфектна цена-1700лв. като се има на предвид колко са в БМВ над 4000лв. и той сигурно може да ви даде цена за халогените!Ето ви линк: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%BC%D0%B8
1700лв но без праговете и те 550лв

- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
emoo написа:bvv1 написа:stefanov_d написа:Здравейте, някой преправял ли си е броните и праговете от обикновени на аеродинамик пакет (М Пакет), защото чувам, че са несъвместими, а от друго място, че нямало проблеми да се сменят?!?
Абсолютно всичко си заспива на мястото,но е най добре да се купуват комплект всичко защото така си влизат в комплекта всички допълнителни пластмаси, за отпред има малки разлики в пластмасите точно около и под радиаторите,а отзад има една пластмаса която придържа бронята в най-ниската и част и една за под акумулатора, но както казах ако е комплект в него си влиза всичко,без разбира се подкалниците но при тях положението не е толкова страшно, ако не ви се дават допълнителни пари за тях се изрязват много малко от външната част и си пасват перфектно а и цената им не е толкова фрапираща мисля че оригиналните могат да се поръчат от аутоплюс или елиткар и с отстъпката ще ви легнат по-малко от 60лв. бройката!При колегата Babuna имаше комплекти на перфектна цена-1700лв. като се има на предвид колко са в БМВ над 4000лв. и той сигурно може да ви даде цена за халогените!Ето ви линк: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%BC%D0%B8
Я пак прочети,че чак и аз си помислих че съм объркал нещо! И стига неподготвени изказвания!
МНОГО ИЗГОДНИ ОФЕРТИ!!!
M-техник пакет за BMW e60, включващ предна броня, задна броня, комплект М-прагове + М халогени = 1700 лв
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
bvv1 написа:emoo написа:bvv1 написа:stefanov_d написа:Здравейте, някой преправял ли си е броните и праговете от обикновени на аеродинамик пакет (М Пакет), защото чувам, че са несъвместими, а от друго място, че нямало проблеми да се сменят?!?
Я пак прочети,че чак и аз си помислих че съм объркал нещо! И стига неподготвени изказвани
МНОГО ИЗГОДНИ ОФЕРТИ!!!
M-техник пакет за BMW e60, включващ предна броня, задна броня, комплект М-прагове + М халогени = 1700 лв

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
И кое му е изгодното на това като не е даже оригинално аз същите работи оригинални с отстъпка си ги взимам за 2000лв.
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
bobih написа:И кое му е изгодното на това като не е даже оригинално аз същите работи оригинални с отстъпка си ги взимам за 2000лв.
За цената на която ги продава колегата трябва да са оригинални,ако обаче са от друг производител си прав че не си струва!Ако някой е питал да каже! А оригиналните от елиткар, аутоплюс или друга фирма която работи с оригинални части, с добра отстъпка ще се вържат на 2400лв. а ако са твои хора и си махнат печалбата може и на 2000лв. ,но си идват както казах пълен комплект с всички пластмаси и дреболии даже май са и шприцнати та само им трябва боя!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- aigner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-60 3.0.D,2006
- Мечтае да кара: Форд-Мустанг
- Детайли за колата: M-paket,2006g,231+++p.s.
emoo написа:колега аз си взех (М-пакет) и сега зада ги сложа трябва да режа под калника ли? а някои да предложи добър бояджия в пловдив
в храбрино е правилиният бояджия
Пламен
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2