помощ относно airbag на е60

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

помощ относно airbag на е60

Мнение от cafu » 10 Юни 2011, 14:48

Здравейте, преди 2-3 месеца имах проблеми с airbag-a на е60 и се оказа, че сензорната възглавничка е за смяна. след подмяната и карах 1 месец без проблем, но ми се появи грешка на дисплея. Нещо от рода на "Restraint systems of airbag..." (това беше и причината още 1-вия път да отида на сервиз и да ми кажат, че сензорната възглавница е за смяна), та върнах се в сервиза в който ми смениха възглавничката понеже е в гаранция, но от там ми казаха, че проблема не е в нея, а имало "нов" проблем, трябвало да сменя пиропатрона на акумулаторната батерия, защото давал грешки на компютъра и затова ми излиза този надпис. за този патрон ми искат от рода на 300+ лв., но не смятам да ги давам. Въпроса ми е откъде мога да намеря такъв пиропатрон на по-добра цена или да ме насочите къде може да се поправи сегашния. Другия проблем е за задните наклатки които също са за смяна, откъде да си закупя на добра цена. Това е за сега, благодаря за вниманието :).

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: LCI 530xd
Мечтае да кара: Alpina B7

Re: помощ относно airbag на е60

Мнение от fefe » 10 Юни 2011, 15:20

За 'проблема' с накладките... така и така си намерил пътя до форума, остава да намериш пътя и до подраздела с магазините.

А другия проблем и гугъл и търсачката на форума водят към вече съществуващи теми от форума... Щом искаш по-тънко, ми дай малко от себе си.

Назад към Е60/Е61