Информация за E60

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 530d
Мечтае да кара: Нещо с голям мотор

Re: Информация за E60

Мнение от peters75 » 07 Юни 2011, 18:34

антонио написа:колеги сега ще ви кажа истината за този автомобил, м пакета е слаган тук в бг, както и смешните решетки на калниците, колата гаранция е била блъскана и то сериозно предвид цената за която се продава, няма начин хубав автомобил на такава цена, отделно индивидите които ги внасят от австрия,,,няма такива селяндури,,-повечето от тях, те горките сабират хладилници и гуми от дворовете на хората та вие очаквате качествен автомобил, накрайниците на ауспуха са турски и не съм виждал такива в австрия и не на последно място на никой не му трябва автомобил с махани дпф и тн..т, бегайте далече от тази кошница. а за километрите не искам изобщо да коментирам гаранция за около 300 000, което не е чак такъв проблем де....доста коли съм вкарал от германия и австрия и трябва да ви кажа че за такава цена там не можеш да го купиш вие си правете сметката сами

Общо взето има логика и истина в казаното от теб.Само не мога да си обясня защо ще се набутват да слагат М-пакет струващ няколко бона на кола предназначена за продаване и то на ниска цена.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 745D
Мечтае да кара: M-5

Мнение от emoo » 07 Юни 2011, 18:43

vgza написа:
Emooo написа:
emoo написа: аз също никога не бих взел кола от жена при тях няма пазене

А от баба? http://www.youtube.com/watch?v=qG4IaHgqH00

Хахахахахахахахахах
Разревах се, просто мита за германския пенсионер беше развенчан ;)
Тва филмче трябва да се постне на фейсбука на гр Перник :)

xaxaxaxaxaxxax :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: мечтата на перничанин :lalala:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745d

Мнение от антонио » 07 Юни 2011, 18:46

peters75 написа:
антонио написа:колеги сега ще ви кажа истината за този автомобил, м пакета е слаган тук в бг, както и смешните решетки на калниците, колата гаранция е била блъскана и то сериозно предвид цената за която се продава, няма начин хубав автомобил на такава цена, отделно индивидите които ги внасят от австрия,,,няма такива селяндури,,-повечето от тях, те горките сабират хладилници и гуми от дворовете на хората та вие очаквате качествен автомобил, накрайниците на ауспуха са турски и не съм виждал такива в австрия и не на последно място на никой не му трябва автомобил с махани дпф и тн..т, бегайте далече от тази кошница. а за километрите не искам изобщо да коментирам гаранция за около 300 000, което не е чак такъв проблем де....доста коли съм вкарал от германия и австрия и трябва да ви кажа че за такава цена там не можеш да го купиш вие си правете сметката сами

Общо взето има логика и истина в казаното от теб.Само не мога да си обясня защо ще се набутват да слагат М-пакет струващ няколко бона на кола предназначена за продаване и то на ниска цена.

защото колега когато са потрошени броните от удар по-добре е да сложиш м пакет цената е еднаква, а и го правиш по-продаваем автомобила. има много места по които може да се хванат километрите и ударите но това е друга тема. и най-важното нещо ако тази кола е дошла на ход от австрия щеше да е с немски табели временни, от залцбург до германия са точно 35км, всички които карат коли на ход от там знаят то :wave: ва

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emoo » 07 Юни 2011, 18:55

peters75 написа:

с м-пакет според мен много по-бързо ще я продаде и за да я продава на тази цена пак е на кяр? ще я купи някой който гледа само външния вид

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: A7

Мнение от vgza » 07 Юни 2011, 21:09

То в БГ не-блъскани коли продават ли се? Не може да купуваш е60 за 14к € и да очакваш нещо сностно...

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 08 Юни 2011, 9:11

asasin18 написа:
da6ip написа:
- М-пакета е допълнително слаган, защото М-спорт колите нямат Dynamic Drive

Колега тука не съм съгласен, защото мойта е с заводски м-пак + окачване и имам Dynamic Drive

За всичко останало те подкрепям с 2 ръце, а това с жената непушач, остана само да каже че жената е била на 75 и е шодила до магазина в неделя само ;)

Emooo написа:
asasin18 написа:Колега тука не съм съгласен, защото мойта е с заводски м-пак + окачване и имам Dynamic Drive

Звучи подозрително ти ли си първи собственик?

Колеги прави сте :oops:
Вчера ми пратиха списъка от БМВ, и найстина се оказа че нямам динамик драив 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emoo » 08 Юни 2011, 22:29

vgza написа:То в БГ не-блъскани коли продават ли се? Не може да купуваш е60 за 14к € и да очакваш нещо сностно...

как да няма колега погледни в мобиле то какви кукли има за 10э :mhihi: :mhihi: :mhihi: за-нарочно ходих да ги гледам нямаш си на представа за какви гробове става въпрос

Предишна

Назад към Е60/Е61