Информация за E60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Re: Информация за E60
антонио написа:колеги сега ще ви кажа истината за този автомобил, м пакета е слаган тук в бг, както и смешните решетки на калниците, колата гаранция е била блъскана и то сериозно предвид цената за която се продава, няма начин хубав автомобил на такава цена, отделно индивидите които ги внасят от австрия,,,няма такива селяндури,,-повечето от тях, те горките сабират хладилници и гуми от дворовете на хората та вие очаквате качествен автомобил, накрайниците на ауспуха са турски и не съм виждал такива в австрия и не на последно място на никой не му трябва автомобил с махани дпф и тн..т, бегайте далече от тази кошница. а за километрите не искам изобщо да коментирам гаранция за около 300 000, което не е чак такъв проблем де....доста коли съм вкарал от германия и австрия и трябва да ви кажа че за такава цена там не можеш да го купиш вие си правете сметката сами
Общо взето има логика и истина в казаното от теб.Само не мога да си обясня защо ще се набутват да слагат М-пакет струващ няколко бона на кола предназначена за продаване и то на ниска цена.
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
vgza написа:Emooo написа:emoo написа: аз също никога не бих взел кола от жена при тях няма пазене
А от баба? http://www.youtube.com/watch?v=qG4IaHgqH00
Хахахахахахахахахах
Разревах се, просто мита за германския пенсионер беше развенчан![]()
Тва филмче трябва да се постне на фейсбука на гр Перник
xaxaxaxaxaxxax

- антонио
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d
peters75 написа:антонио написа:колеги сега ще ви кажа истината за този автомобил, м пакета е слаган тук в бг, както и смешните решетки на калниците, колата гаранция е била блъскана и то сериозно предвид цената за която се продава, няма начин хубав автомобил на такава цена, отделно индивидите които ги внасят от австрия,,,няма такива селяндури,,-повечето от тях, те горките сабират хладилници и гуми от дворовете на хората та вие очаквате качествен автомобил, накрайниците на ауспуха са турски и не съм виждал такива в австрия и не на последно място на никой не му трябва автомобил с махани дпф и тн..т, бегайте далече от тази кошница. а за километрите не искам изобщо да коментирам гаранция за около 300 000, което не е чак такъв проблем де....доста коли съм вкарал от германия и австрия и трябва да ви кажа че за такава цена там не можеш да го купиш вие си правете сметката сами
Общо взето има логика и истина в казаното от теб.Само не мога да си обясня защо ще се набутват да слагат М-пакет струващ няколко бона на кола предназначена за продаване и то на ниска цена.
защото колега когато са потрошени броните от удар по-добре е да сложиш м пакет цената е еднаква, а и го правиш по-продаваем автомобила. има много места по които може да се хванат километрите и ударите но това е друга тема. и най-важното нещо ако тази кола е дошла на ход от австрия щеше да е с немски табели временни, от залцбург до германия са точно 35км, всички които карат коли на ход от там знаят то

- emoo
- младши ентусиаст
-
peters75 написа:антонио написа:колеги сега ще ви кажа истината за този автомобил, м пакета е слаган тук в бг, както и смешните решетки на калниците, колата гаранция е била блъскана и то сериозно предвид цената за която се продава, няма начин хубав автомобил на такава цена, отделно индивидите които ги внасят от австрия,,,няма такива селяндури,,-повечето от тях, те горките сабират хладилници и гуми от дворовете на хората та вие очаквате качествен автомобил, накрайниците на ауспуха са турски и не съм виждал такива в австрия и не на последно място на никой не му трябва автомобил с махани дпф и тн..т, бегайте далече от тази кошница. а за километрите не искам изобщо да коментирам гаранция за около 300 000, което не е чак такъв проблем де....доста коли съм вкарал от германия и австрия и трябва да ви кажа че за такава цена там не можеш да го купиш вие си правете сметката сами
с м-пакет според мен много по-бързо ще я продаде и за да я продава на тази цена пак е на кяр? ще я купи някой който гледа само външния вид
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
То в БГ не-блъскани коли продават ли се? Не може да купуваш е60 за 14к € и да очакваш нещо сностно...
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
asasin18 написа:da6ip написа:
- М-пакета е допълнително слаган, защото М-спорт колите нямат Dynamic Drive
Колега тука не съм съгласен, защото мойта е с заводски м-пак + окачване и имам Dynamic Drive
За всичко останало те подкрепям с 2 ръце, а това с жената непушач, остана само да каже че жената е била на 75 и е шодила до магазина в неделя само
Emooo написа:asasin18 написа:Колега тука не съм съгласен, защото мойта е с заводски м-пак + окачване и имам Dynamic Drive
Звучи подозрително ти ли си първи собственик?
Колеги прави сте

Вчера ми пратиха списъка от БМВ, и найстина се оказа че нямам динамик драив

- emoo
- младши ентусиаст
-
vgza написа:То в БГ не-блъскани коли продават ли се? Не може да купуваш е60 за 14к € и да очакваш нещо сностно...
как да няма колега погледни в мобиле то какви кукли има за 10э

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2