Въпрос за жълтите светлини на Е60?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- stefanov_d
- Потребител
-
- Кара: E60 530D
Re: Въпрос за жълтите светлини на Е60?
На мен не ми свети жълтата светлина на левия фар и ми изписва на таблото, точно това, че имам проблем с крушка отляво. Че въпроса ми е, някой сменял ли е и знае ли как става?
stefanov_d написа:На мен не ми свети жълтата светлина на левия фар и ми изписва на таблото, точно това, че имам проблем с крушка отляво. Че въпроса ми е, някой сменял ли е и знае ли как става?
ако говориш за веждите, които според мен са в оранжев цвят, оня ден сменях единия чип и единия диод.
фара се реже/отлепя частта зад диодите, която е залепена със силикон.
п.с. първо провери захранването им дали е включено.
- stefanov_d
- Потребител
-
@ndro написа:ако говориш за веждите, които според мен са в оранжев цвят, оня ден сменях единия чип и единия диод.
фара се реже/отлепя частта зад диодите, която е залепена със силикон.
п.с. първо провери захранването им дали е включено.
Мерси Колега!
Да за веждите говоря, тази седмица ще се занимавам с колата, че доста дреболии има за смяна, освен да оправя тези светлини, трябва крушка на халогена, термостати, температурен датчик, носачи, а филтъра на картерните газове вече смених, абе кола с толкова дреболии за сменяне до сега съм нямал,,,но поне дава кеф

stefanov_d написа:... че доста дреболии има за смяна, освен да оправя тези светлини, трябва крушка на халогена, термостати, температурен датчик, носачи, а филтъра на картерните газове вече смених, абе кола с толкова дреболии за сменяне до сега съм нямал,,,но поне дава кеф
носачите не са дреболия. на какъв пробег е?
- stefanov_d
- Потребител
-
@ndro написа:stefanov_d написа:... че доста дреболии има за смяна, освен да оправя тези светлини, трябва крушка на халогена, термостати, температурен датчик, носачи, а филтъра на картерните газове вече смених, абе кола с толкова дреболии за сменяне до сега съм нямал,,,но поне дава кеф
носачите не са дреболия. на какъв пробег е?
Ами на 156 000 км,,, ами не е кой знае колко едра цената на носачите, читавите са към 280лв. броя, а има и за по 150, ама не посмях да взема такива, малкия и големия термостат ги взех за общо 110лв., а датчика за външната температура за 60лв. Така, че цените са съвсем приемливи, е аз ползвам 20% отстъпка, като стар клиент. Хубавото е, че турбото ми е сменено на 145 000 км. и ми е спокойно

А да кажа за жълтите светлини, че да има и нещо по темата:), понякога се оказа, че светят, явно е нещо от връзките, ама майстора ми се прибира след няколко дена и тогава ще погледнем проблема

stefanov_d написа:А да кажа за жълтите светлини, че да има и нещо по темата:), понякога се оказа, че светят, явно е нещо от връзките, ама майстора ми се прибира след няколко дена и тогава ще погледнем проблема![]()
и при мен в началото едната тройка диоди ту светеше, ту не. след време престана изцяло и се оказа проблем в единия чип.
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3