Дистанционно за гаражна врата?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Дистанционно за гаражна врата?

Мнение от steltphone » 10 Ное 2010, 12:43

Къде мога да си направя дупликат на това дистанционно за гаражна врата?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Re: Дистанционно за гаражна врата?

Мнение от Cinder » 10 Ное 2010, 14:01

Малко офф-топик, но да питам все пак, някой успявал ли е да подкара такова лайно с вграденото дистанционно на Е60 ? Хоум Линк имам предвид. Моето дистанционно изглежда горе-долу по същия начин, кутийката му само е малко по-различна. Платката едва ли има големи разлики. :mhihi:

Четох къде ли не, теми тук, други форуми, но методи които описват там не сработват при мен. Не мисля че дистанционното е с плаващ код, защото на самото тяло което приема сигналите няма "learn" или какъвто и да е друг бутон. :roll: Вграденото дистанционно уж запаметява сигнала, но вратата си стои затворена колкото и да натискам :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520d
Детайли за колата: 520d 177p.s. E60

Мнение от sinbad0 » 11 Ное 2010, 14:57

В блока за управление на гаражната врата се прави някаква гяволия за да приеме дистанционно,било то вградено или не.Попитайте фирмата която е монтирала вратата.

Потребител
Аватар

Мнение от bai_h » 14 Апр 2011, 17:27

По принцип - да, ако използвания код е 'скачащ' трябва да има на приемника бутон за синхронизиране с ново дистанционно в рамките на (обикновено) 30 сек.
Предполагам имаш някакво ръководство за твоя Хоумлинк, но мисля, че индикатор за успешно обучение е бавното мигане да премине в бързо мигане. След това, като активираш успешно обучения канал, ако свети постоянно лампата - ползва се фиксиран код, ако има мигане - 'скачащ'. Ако се ползва 'скачащ' код, може да се наложи до 3 пъти да натискаш (задържайки по 3 сек.) и отпускаш програмирания канал като преди това естествено цъкнеш приемника.
Оптимално обучението следва да е при разстояние между дистанционното и Хоумлинк в рамките 5-30 см.
Ако не може да обучиш успешно Хоумлинк, значи честотата на дистанционното не се поддържа от него.
Пиши повече подробности ако искаш.

Назад към Е60/Е61