Дистанционно за гаражна врата?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- steltphone
- кандидат ентусиаст
-
Дистанционно за гаражна врата?
Къде мога да си направя дупликат на това дистанционно за гаражна врата?

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: Дистанционно за гаражна врата?
Малко офф-топик, но да питам все пак, някой успявал ли е да подкара такова лайно с вграденото дистанционно на Е60 ? Хоум Линк имам предвид. Моето дистанционно изглежда горе-долу по същия начин, кутийката му само е малко по-различна. Платката едва ли има големи разлики.
Четох къде ли не, теми тук, други форуми, но методи които описват там не сработват при мен. Не мисля че дистанционното е с плаващ код, защото на самото тяло което приема сигналите няма "learn" или какъвто и да е друг бутон.
Вграденото дистанционно уж запаметява сигнала, но вратата си стои затворена колкото и да натискам 

Четох къде ли не, теми тук, други форуми, но методи които описват там не сработват при мен. Не мисля че дистанционното е с плаващ код, защото на самото тяло което приема сигналите няма "learn" или какъвто и да е друг бутон.

- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
В блока за управление на гаражната врата се прави някаква гяволия за да приеме дистанционно,било то вградено или не.Попитайте фирмата която е монтирала вратата.
По принцип - да, ако използвания код е 'скачащ' трябва да има на приемника бутон за синхронизиране с ново дистанционно в рамките на (обикновено) 30 сек.
Предполагам имаш някакво ръководство за твоя Хоумлинк, но мисля, че индикатор за успешно обучение е бавното мигане да премине в бързо мигане. След това, като активираш успешно обучения канал, ако свети постоянно лампата - ползва се фиксиран код, ако има мигане - 'скачащ'. Ако се ползва 'скачащ' код, може да се наложи до 3 пъти да натискаш (задържайки по 3 сек.) и отпускаш програмирания канал като преди това естествено цъкнеш приемника.
Оптимално обучението следва да е при разстояние между дистанционното и Хоумлинк в рамките 5-30 см.
Ако не може да обучиш успешно Хоумлинк, значи честотата на дистанционното не се поддържа от него.
Пиши повече подробности ако искаш.
Предполагам имаш някакво ръководство за твоя Хоумлинк, но мисля, че индикатор за успешно обучение е бавното мигане да премине в бързо мигане. След това, като активираш успешно обучения канал, ако свети постоянно лампата - ползва се фиксиран код, ако има мигане - 'скачащ'. Ако се ползва 'скачащ' код, може да се наложи до 3 пъти да натискаш (задържайки по 3 сек.) и отпускаш програмирания канал като преди това естествено цъкнеш приемника.
Оптимално обучението следва да е при разстояние между дистанционното и Хоумлинк в рамките 5-30 см.
Ако не може да обучиш успешно Хоумлинк, значи честотата на дистанционното не се поддържа от него.
Пиши повече подробности ако искаш.
4 мнения
• Страница 1 от 1