LED светлини за номера на е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- carstyle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е71 3.5d
Re: LED светлини за номера на е60
FERINOS написа:Някой знае ли тези от Е90 дали стават ( като размер , букса ) за Е60. ??
стават,само буксите са различни.аз си купихтакива.запоиха ми 2 кабелчета и едно сапротивление за да не дава грешка.перфектно свети.няма ништо обшто с диодните крушки които светят синкаво/циганско/.двата плафона са 40лв.и то закупени от BMW.по късно ште пусна снимки
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
carstyle написа:FERINOS написа:Някой знае ли тези от Е90 дали стават ( като размер , букса ) за Е60. ??
стават,само буксите са различни.аз си купихтакива.запоиха ми 2 кабелчета и едно сапротивление за да не дава грешка.перфектно свети.няма ништо обшто с диодните крушки които светят синкаво/циганско/.двата плафона са 40лв.и то закупени от BMW.по късно ште пусна снимки
супер, ето това беше въпроса

дай снимките макар че те на светлини трудно стават добри и коментара ти горе е по-важен
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
carstyle написа:FERINOS написа:Някой знае ли тези от Е90 дали стават ( като размер , букса ) за Е60. ??
A може ли да ми споделиш къде си направил цялата процедура за да ида и аз , че ме е страх от пишман жичкаджии да не осерат нещо ?
- carstyle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е71 3.5d
A може ли да ми споделиш къде си направил цялата процедура за да ида и аз , че ме е страх от пишман жичкаджии да не осерат нещо ?[/quote]
Ами аз съм от Варна,така че надали ще мога да ти помогна.Но не е сложна работа отнема около 10 мин.просто отиди при някои които разбира.Успех
Ами аз съм от Варна,така че надали ще мога да ти помогна.Но не е сложна работа отнема около 10 мин.просто отиди при някои които разбира.Успех
Най лесния и евтин вариант е:
купувате 2 Led Bulbs от ebay - като тези който аз купих:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... fe=sidebar
или пишете в ebay :Error Free LED License Plate Lights BMW Цената е 10$ (пристига за 10 дена макс).

после следвате това упътване:
смяната е за 2 мин. работа....
купувате 2 Led Bulbs от ebay - като тези който аз купих:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... fe=sidebar
или пишете в ebay :Error Free LED License Plate Lights BMW Цената е 10$ (пристига за 10 дена макс).

после следвате това упътване:
смяната е за 2 мин. работа....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
мерси за упътването и снимките
ти сложил ли си такива? как светят - синьо, бяло, силно или не чак толкова силно?
щото тука ставаше дума за оригиналните ЛЕД-крушки на БМВ които не са толкова цигански като ибейските/илиянските..

ти сложил ли си такива? как светят - синьо, бяло, силно или не чак толкова силно?
щото тука ставаше дума за оригиналните ЛЕД-крушки на БМВ които не са толкова цигански като ибейските/илиянските..
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
С оригиналните плафони резултата е много добър, който малко му се занимава да си го направи със сигурност ще остане доволен 

Only dead fish follow the stream...
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2