CD changer в жабката - чете ли мп3?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

CD changer в жабката - чете ли мп3?

Мнение от Cinder » 08 Дек 2010, 17:50

Май по-скоро не чете :roll: Има ли някой при когото чете? Централното ЦД и ДВД-то четат при мен.

Днес пробвах ЦД което познат извади от неговата кола, но музиката беше разделена по папки и първоначално не тръгна никъде. Нито в чейнджъра, нито в централното ЦД, нито в двд-то. В 2 други БМВ-та тръгна, на едното дори в чейнджъра ('09 e91).

Аз си играх да почистя малко папките, тъй като имаше разни .jpg, .svf, .nfo и какво ли още не из тях, но най-вече го записах на 4х скорост и тръгна в централното ЦД.

Питанката ми е на чейнджъра софтуерен или хардуерен му е проблема с четенето на mp3-ките ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Re: CD changer в жабката - чете ли мп3?

Мнение от da6ip » 08 Дек 2010, 20:03

колата ми е 2004-та. в немски официален сервиз на БМВ ми показаха техен вътрешен документ от 2007-ма, в който се казва че официално прекратяват намеренията си да активират МП3-функцията в чейнджъра (преди това са имали такива намерения, идентично с активацията на централната конзола в по-ранните коли). проблема доколкото ми стана ясно е софтуерен и е във връзка със стабилността на цялата система.

т.е. накратко - не чете и не може да се направи да чете.

на фейслифтовите Е60-ки може да е различно.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Re: CD changer в жабката - чете ли мп3?

Мнение от Cinder » 08 Дек 2010, 21:01

Е във фейслифтовите сигурно работи, щом в 3ката работи... Шанс за нас със старите кочини :mhihi:
Изображение

Назад към Е60/Е61