смяна накладки
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- new FAN
- Потребител
-
- Кара: БМВ 535д
смяна накладки
От няколко дни ми излиза надпис на компа за смяна на задни накладки.Някой може ли да ми даде съвет при тази сервизна операция.Интересува ме как се нулира сигналът за инспекцията и подробности около подмяната.Благодаря на всвеки който пише по темата защото съм нов във семейството.
- aigner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-60 3.0.D,2006
- Мечтае да кара: Форд-Мустанг
- Детайли за колата: M-paket,2006g,231+++p.s.
Re: смяна накладки
влизай в сервизът там знаят всичко не се затормозявай да решеваш проблемът .
Пламен
- Toni 74
- кандидат ентусиаст
-
new FAN написа:От няколко дни ми излиза надпис на компа за смяна на задни накладки.Някой може ли да ми даде съвет при тази сервизна операция.Интересува ме как се нулира сигналът за инспекцията и подробности около подмяната.Благодаря на всвеки който пише по темата защото съм нов във семейството.
Здравей калега .Като за начало свали задно дясно и погледни в какво състояние са .
Като за начало трябва да знаеш, че комп-а приканва за смяна доста по-рано от реалното състояние на накладките. При спокойно каране могат да изкарат и още 2-3000 км. Не е препоръчително да се прекалява, защото ако опре на метал, дисковете се надират. Подробности няма - или си ги сменяш сам, или някой в сервиз. Не е като да откриваме топлата вода
За показанията на комп-а има отделна тема, мисля че беше в подфорума за тройките, казва се DIY (do it yourself) , или направи си сам
Там е обяснено относно зануляването не само на накладките, но и на други съобщения! 

За показанията на комп-а има отделна тема, мисля че беше в подфорума за тройките, казва се DIY (do it yourself) , или направи си сам

- new FAN
- Потребител
-
- Кара: БМВ 535д
Благодаря за отговорите!Ако някой има други мнения по темата нека пише.Съвсем съм новобранка ама много се кефя за сега.... Това е самолет ,а не кола...Някой беше писал във форума че си кара нормалничко ,ама като му прищрака-гаааззз и голяааам кеееефффф...,е докато сум скнижка още де 

5 мнения
• Страница 1 от 1