М споилер за багажника на е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
М споилер за багажника на е60
имам е60 М пакет и искам да си купя от някаде М споилер за багажника....
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Re: М споилер за багажника на е60
aevgeni написа:имам е60 М пакет и искам да си купя от някаде М споилер за багажника....
Евентуално от оторизиран сервиз.."Дару","Камор"или от някоя морга,от блъсната.Пробвай в търговските раздели

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Имаше поне 2ма колеги които продаваха техните, потърси из раздела и ще намериш темите.

- torre
- Потребител
-
- Кара: М550Д
колега вземи си оригинален задължително-скъп е около 300лв. беше май.В никакъв случай не взимай некъф ментак назаивисимо дали пасва идеално и т.н. Аз направих грешката да взема по-евтин около 150лв беше...пасваше идеално но след като ми го сложиха некадърно първо,че се разлепи на 2-рия ден както и да е...аз си го залепих след това наново с мн як силикон и няма мърдане Ноо най-големия проблем е ,че седи един такъв накъдрен като крив седи самия спойлер .отливката му не е читава ... абе измислена работа.на пръв поглед в магазина сичко ОК но после като вземеш да се вглеждаш е мнооого крив и грозен.Та поради тази причина сега съм замислил да го махам и естествено ще трябва направо пребоядисване.
Ако не искаш да береш тия ядове,вземи си оригинален.Сега аз ще дам пак толкоз пари,че и повече амааа какво да се прави...пусто като гледаме да минем все тънко 

- aigner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-60 3.0.D,2006
- Мечтае да кара: Форд-Мустанг
- Детайли за колата: M-paket,2006g,231+++p.s.
Според мен всеки модел кола има ниво на оборудване което е подчертано с някакви елементи и всичко сложено допълнително не вдига нивото а създава проблеми !
Пламен
- torre
- Потребител
-
- Кара: М550Д
aigner написа:Според мен всеки модел кола има ниво на оборудване което е подчертано с някакви елементи и всичко сложено допълнително не вдига нивото а създава проблеми !
точно така

6 мнения
• Страница 1 от 1