Гумено уплътнение около фаровете
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
Гумено уплътнение около фаровете
Колеги , може ли някой да погледне как е при него ; става въпрос за гуменото уплътнение , което е около фаровете отпред .
При мен има уплътнение отгоре на фара ( мейду фара и капака ) , също така и от външната страна на фара - където е кривата линия ( между фара и калника ) , но няма уплътнения от вътрешната страна на фара и отдолу под фара ( т.е.между фара ипредната броня ) .
Така лие по принцип или при мен ги няма ..
При мен има уплътнение отгоре на фара ( мейду фара и капака ) , също така и от външната страна на фара - където е кривата линия ( между фара и калника ) , но няма уплътнения от вътрешната страна на фара и отдолу под фара ( т.е.между фара ипредната броня ) .

Така лие по принцип или при мен ги няма ..

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: Гумено уплътнение около фаровете
точно така трябва да е.
а и ако си забелязал там където свършва горното уплътнение между фара и бъбреците, е завъртяно навътре точно под точката където се затваря капака. това вероятно е така за да отвежда водата при дъжд надолу покрай фара и зад бронята, а не под капака и към двигателя.
а и ако си забелязал там където свършва горното уплътнение между фара и бъбреците, е завъртяно навътре точно под точката където се затваря капака. това вероятно е така за да отвежда водата при дъжд надолу покрай фара и зад бронята, а не под капака и към двигателя.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
3 мнения
• Страница 1 от 1