питане за блутут

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5

питане за блутут

Мнение от FERINOS » 12 Авг 2010, 21:44

Колеги , взех новата баварка Е 60 , 2006 г. почти всички екстри, но не знам как става с блутута ? Имам го в менюто , но не ми се свързва с мобилния телефон . Отдолу под подлакатника имам някакъв малък слот ( като за чип ) не знам май-нещо трябва да се сложи там ли ?? По прицип това е цяла конзола но не знам какво трябва да има там ..

Благодаря на който ме светне :idea: :idea: :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги да викат
Мечтае да кара: слон

Re: питане за блутут

Мнение от bvv1 » 12 Авг 2010, 23:25

Като влезеш в менюто на блутут на колата натискаш свързване с ново устройство и ти изписва един номер след като ти го изпише вземаш си телефона пускаш го да търси устройства и той намира колата записана под този номер даваш му да се свърже иска ти код натискаш примерно 1 и ОК след което на екрана на колата ти дава цифри и там избираш 1 после даваш с джойстика надолу потвърждаваш и си готов като в телефона си отбелязваш да се свързва с това устройство(колата)без да те пита и така винаги като влезнеш в колата с включен блутут на телефона ще се сързват автоматично! Това е колега, по-подробно и без никакви запетайки и точки :lol: не можах да го напиша! :wave: Аааа това в подлакътника ти е за приставка за телефон която можеш да си закупиш от оторизиран сервиз или интернет и да си навреш телефона вътре така ще имаш по добра връзка и ще ти зарежда тела, но пак ще ти е вързан към колата през блутута и всичко това за има нема 200лв.!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5

Мнение от FERINOS » 14 Авг 2010, 8:03

Благодаря ти колега !!

Потребител
Аватар

Мнение от pecata6050 » 29 Окт 2010, 17:35

колеги направих тжа което ми казахте но след като тругнах и минах 10 метра ми списа Трансмисята 4е е разжалена и излезна едно зубно колело на дисплея и немога да запаля ,какво да направа????????????????????????

младши ентусиаст
Аватар
Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
Мечтае да кара: Koenigsegg

Мнение от INTEGRALE » 30 Окт 2010, 17:27

направи диагностика първо :)

Назад към Е60/Е61