питане за блутут
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
питане за блутут
Колеги , взех новата баварка Е 60 , 2006 г. почти всички екстри, но не знам как става с блутута ? Имам го в менюто , но не ми се свързва с мобилния телефон . Отдолу под подлакатника имам някакъв малък слот ( като за чип ) не знам май-нещо трябва да се сложи там ли ?? По прицип това е цяла конзола но не знам какво трябва да има там ..
Благодаря на който ме светне

Благодаря на който ме светне

- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Re: питане за блутут
Като влезеш в менюто на блутут на колата натискаш свързване с ново устройство и ти изписва един номер след като ти го изпише вземаш си телефона пускаш го да търси устройства и той намира колата записана под този номер даваш му да се свърже иска ти код натискаш примерно 1 и ОК след което на екрана на колата ти дава цифри и там избираш 1 после даваш с джойстика надолу потвърждаваш и си готов като в телефона си отбелязваш да се свързва с това устройство(колата)без да те пита и така винаги като влезнеш в колата с включен блутут на телефона ще се сързват автоматично! Това е колега, по-подробно и без никакви запетайки и точки
не можах да го напиша!
Аааа това в подлакътника ти е за приставка за телефон която можеш да си закупиш от оторизиран сервиз или интернет и да си навреш телефона вътре така ще имаш по добра връзка и ще ти зарежда тела, но пак ще ти е вързан към колата през блутута и всичко това за има нема 200лв.!

Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
Благодаря ти колега !!
- pecata6050
- Потребител
-
колеги направих тжа което ми казахте но след като тругнах и минах 10 метра ми списа Трансмисята 4е е разжалена и излезна едно зубно колело на дисплея и немога да запаля ,какво да направа????????????????????????
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
направи диагностика първо 

5 мнения
• Страница 1 от 1