Изпотяване на габаритите над фаровете на Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
Изпотяване на габаритите над фаровете на Е60
Някой имал ли е подобен проблем ? Виждал съм поне 10 Е60-ки с този проблем , от две седмици и моя ляв фар се поти , само горе при оранжевия реотан ! Фара е абсолютно здрав !
И при мен се появи този проблем, но само веднъж - Запотяването беше в целия фар, не само горе до диодите. Стана след като мих колата на четки - може би поради натиска от машината, фарът е отлепил някъде и е влязла влага ... Не знам, но от тогава не се е случвало - освен това се стопли и проблемът изчезна.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Изпотяване на габаритите над фаровете на Е60
и при мен се появи този проблем точно на левия фар...
решил съм да ги отварям. тамън ще ги променя (тунинговам) малко и после яко силикон

решил съм да ги отварям. тамън ще ги променя (тунинговам) малко и после яко силикон

- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Моят ляв фар също се поти отгоре! Дали някой не знае как се отваря щото гледам че там си е отделно от долната част и може би не трябва да се отваря целият фар или някой който е влизал повече в часовете по английски да види в чуждите форуми то хората предполагам са си го написали
.
.
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- Yani_Stoichkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '04
И при мене го има същия проблем, но и от двете страни...Когато го напече малко повечко слънце, изчезва, но на следващото миене пак гадното потене се връща..!
Audaces Fortuna Iuvat
чудя се дали няма някакъв отдушник, който поради някаква причина се запушва и не позволява на влагата да излиза...
аз скоро ще ги свалям и отварям мойте и ще пиша, ако намеря причината.

аз скоро ще ги свалям и отварям мойте и ще пиша, ако намеря причината.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Колеги тоя проблем си е често срещан особено зимата.Аз го реших като уплътних фара с болкит. Според мен е по-добре от силикона защото се маха по лесно, а пък тоя силикон като залепне няма махане.
единият се е бил напълнил с вода, вероятно когато ги бях дал за лакиране. предполагам при търкането с водна шкурка е влязла вода през отдушниците. проблемът изчезна от само себе си, като се е изпарила всичката вода. когато ги отворих, видях само следи от водата.
оня ден ги разглеждах внимателно и ми се струва, че няма откъде да влиза вода, освен от отдушниците. доста добре са направени и не видях слабо място.
оня ден ги разглеждах внимателно и ми се струва, че няма откъде да влиза вода, освен от отдушниците. доста добре са направени и не видях слабо място.
- zapalvane
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 3.0d
отворете капака на колата отвътре на фара има едни големи крагли капаци,отвъртете ги и ги оставете една нощ да се проветрят,ако сте в гараж е супер ако обаче колата е навън сега вече температурата пада през ноща и няма да може да се изсуши добре така че вие трябва да я издухате с топла струя въздух,след това затова затваряте и би трябжало да не се поти после,поне при мен стана 

13 мнения
• Страница 1 от 1