530xd

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 g05 4.0i
Мечтае да кара: кола дет не се разваля

530xd

Мнение от bossorange » 11 Сеп 2010, 22:13

Някой знае ли дали М-пакета при този модел прави колата по-ниска или не? И въобще в какво точно се изразява М-пакет при xd и d, какви са разликите? Мерси предварително

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: LCI 530xd
Мечтае да кара: Alpina B7

Re: 530xd

Мнение от fefe » 16 Сеп 2010, 8:58

Дали е X или не колата, М-пакета е един и същ. Колкото до това, доколкото съм наблюдавал отпред колата не става по-ниска, за отстрани и отзад не мога да кажа със сигурност. Струва ми се, че от страни поне става малко по-ниска.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 16 Сеп 2010, 16:52

Според мен всичко е в окачването.. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 16 Сеп 2010, 20:01

fefe написа:Дали е X или не колата, М-пакета е един и същ. Колкото до това, доколкото съм наблюдавал отпред колата не става по-ниска, за отстрани и отзад не мога да кажа със сигурност. Струва ми се, че от страни поне става малко по-ниска.

аз мисля че портокаловия шеф пита за окачването дали е по ниско

х-версиите като цяло не могат да се свалят със спортни пружини (т.е. М-кови), а си трябва цял койловър-кит, доста по-скъп.

мисля че М-пакета на х-колите не включва промени в окачването и следователно не сваля колата надолу, но нека да се изкаже някой който е сигурен
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ги да викат
Мечтае да кара: слон

Мнение от bvv1 » 17 Сеп 2010, 8:22

da6ip написа:
fefe написа:Дали е X или не колата, М-пакета е един и същ. Колкото до това, доколкото съм наблюдавал отпред колата не става по-ниска, за отстрани и отзад не мога да кажа със сигурност. Струва ми се, че от страни поне става малко по-ниска.

аз мисля че портокаловия шеф пита за окачването дали е по ниско

х-версиите като цяло не могат да се свалят със спортни пружини (т.е. М-кови), а си трябва цял койловър-кит, доста по-скъп.

мисля че М-пакета на х-колите не включва промени в окачването и следователно не сваля колата надолу, но нека да се изкаже някой който е сигурен

:yes: Точно така е и затова колите които са Х с Мпакет стоят малко неестествено високи,по принцип Мпакета си върви с ниско окачване,но даже и малко по високи си е съвсем различно с Мпакет!
Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 20 Сеп 2010, 18:06

По принцип колите с Х драйв са доста по високи от нормалните такива.Според мен М пакета не сваля колата а само прави окачването по твърдо и волана да е по-директен.
Изображение

Назад към Е60/Е61