530xd
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
530xd
Някой знае ли дали М-пакета при този модел прави колата по-ниска или не? И въобще в какво точно се изразява М-пакет при xd и d, какви са разликите? Мерси предварително
- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
Re: 530xd
Дали е X или не колата, М-пакета е един и същ. Колкото до това, доколкото съм наблюдавал отпред колата не става по-ниска, за отстрани и отзад не мога да кажа със сигурност. Струва ми се, че от страни поне става малко по-ниска.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
fefe написа:Дали е X или не колата, М-пакета е един и същ. Колкото до това, доколкото съм наблюдавал отпред колата не става по-ниска, за отстрани и отзад не мога да кажа със сигурност. Струва ми се, че от страни поне става малко по-ниска.
аз мисля че портокаловия шеф пита за окачването дали е по ниско
х-версиите като цяло не могат да се свалят със спортни пружини (т.е. М-кови), а си трябва цял койловър-кит, доста по-скъп.
мисля че М-пакета на х-колите не включва промени в окачването и следователно не сваля колата надолу, но нека да се изкаже някой който е сигурен
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
da6ip написа:fefe написа:Дали е X или не колата, М-пакета е един и същ. Колкото до това, доколкото съм наблюдавал отпред колата не става по-ниска, за отстрани и отзад не мога да кажа със сигурност. Струва ми се, че от страни поне става малко по-ниска.
аз мисля че портокаловия шеф пита за окачването дали е по ниско
х-версиите като цяло не могат да се свалят със спортни пружини (т.е. М-кови), а си трябва цял койловър-кит, доста по-скъп.
мисля че М-пакета на х-колите не включва промени в окачването и следователно не сваля колата надолу, но нека да се изкаже някой който е сигурен

Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
По принцип колите с Х драйв са доста по високи от нормалните такива.Според мен М пакета не сваля колата а само прави окачването по твърдо и волана да е по-директен.
6 мнения
• Страница 1 от 1