Сензор на накладки 535д
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- steltphone
- кандидат ентусиаст
-
Сензор на накладки 535д
Привет, вчера в сървис менюто на задните спирачки ми изписа, че може да мине 3200км. и си светеше в оранжево. А само преди ден светеше в зелено 50 000 на предни и 50 000 на задни.
Прибрах се вкъщи изчетох как трябва да си го нулирам, и го направих. В следствие на което ми изписа -25000км. в червено.
Рових още малко и установих, че това се получава при смяна на наклидки т.е. разместен датчик. С голяма мъка в (1ч през ноща) разбрах къде се намира (задно дясно) и си беше на мястото. Какъв може да е проблема му
Прибрах се вкъщи изчетох как трябва да си го нулирам, и го направих. В следствие на което ми изписа -25000км. в червено.
Рових още малко и установих, че това се получава при смяна на наклидки т.е. разместен датчик. С голяма мъка в (1ч през ноща) разбрах къде се намира (задно дясно) и си беше на мястото. Какъв може да е проблема му

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Re: Сензор на накладки 535д
Ако е за смяна наистина и сензора е прекъснал с нулиране няма да стане , ако е прекъснал го срежи и вържи двата кабела ама откъм датчика, да не срежеш преди буксата 
Ако ли не е за смяна нулирай отново докато не стане

Ако ли не е за смяна нулирай отново докато не стане

- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Можеш също така да си провериш накладките дали наистина не са за смяна
,казвам ти го защото понякога колата не ги отчита до последно и изведнъж станали за смяна!

Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- steltphone
- кандидат ентусиаст
-
май май са за смяна
мисля едни textar задни да взема тези дни. Накой да препоръча друго?

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
кажи като ги смениш дали ти работи датчика/индикацията в бордовия нормално
че на мен индикацията на бордовия компютър за задните ми показваше 50 хил км и преди, и след смяната на спирачките, въпреки нов датчик и зануляване. стария датчик беше изтъркан целия а колата не ми показваше че са за смяна накладките.
някъде имам проблем явно... предните сензори работят нормално.
че на мен индикацията на бордовия компютър за задните ми показваше 50 хил км и преди, и след смяната на спирачките, въпреки нов датчик и зануляване. стария датчик беше изтъркан целия а колата не ми показваше че са за смяна накладките.

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
5 мнения
• Страница 1 от 1