Е60 интериорен въпрос :)
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Е60 интериорен въпрос :)
tdrome написа:Просто бях на близо и минах да видя колко пари е..
Не се оправдавай, загледал си некоя Ц-классе, те без пари ги дават у таа криза
Не се заглеждам по коли правени от рециклирани пластмасови кофички за кисело мляко 

BMW POWER
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Така погледнати нещата е60-ката е от рециклирани кутийки от газирани напитки
))

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
tdrome написа:Днес минах през балкан стар 65лв с ддс за комплект мрежа + щипките за закрепване, т.е. 130лв общо за двете. Проблема е, че тия бая големи ми идват искам нещо малко по малко. В ebay намерих една която изглежда прилично но е 40см дълга, ако намеря на половина ще е екстра, мен ми трябва да има каде да си дъжда шишетата с водата примерно отпред.
http://cgi.ebay.co.uk/ELASTICATED-STORA ... 610wt_1199
тдроме, аз имам оригиналната мрежа откъм пътника и там влиза перфектно едно малко шише вода 0.5л, така наклонено на 45-60 градуса от вертикала, с капачката към пътника. не е супер лесно да се пресяга човек дотам, но не е и много трудно.
с 20 см мрежа мноого ме съмнява да го събереш това шише - ще му влиза само долната част и ако е пълно на завой ще се изхлузва. още повече че според мене ще си разтегнеш мрежата и няма да го държи толкова добре.
отделно ми се струва че от страната на шофьора ще ти пречи това шише. освен ако не искаш да я сложиш много ниско тая мрежа, почти до пода.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Тия дни ще ходя да си взимам силиконов спрей за уплатненията и ще видя и мрежичките, ако се налага тази от към мойта страна ще е дръпна максимално към седалката, за да не се подава към педалите и ще и ползвам по-малката част, понеже другата ще е м/у седалката и централната конзола 

BMW POWER
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
На колегата stilko мрежичката на снимката от Мерцедес ли е или от БМВ. Щото май на БМВ са по-различни.
А някой случаино да знае от каде мога да си взема 4 такива, без да си купувам нова мрежичка понеже едно даде фира от самосебеси и предполагам, че се продават по 4. А и не е зле да си имам резервни.

BMW POWER
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2