Заменими части между Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Заменими части между Е60
Здравейте,
след удар отзад се налага да търсим части по цялото окачване на е60 530d автоматик. Въпроса ми е дали диференциала например и други части са взаимнозаменими с такива друг двигател на същия модел, да речем 520d или 525i? Предполагам че ще има значение дали колата е автоматик или с ръчна ск. кутия що се отнася до диференциал? Моля който знае със сигурност и от личен опит нека сподели.
Благодаря предварително.
след удар отзад се налага да търсим части по цялото окачване на е60 530d автоматик. Въпроса ми е дали диференциала например и други части са взаимнозаменими с такива друг двигател на същия модел, да речем 520d или 525i? Предполагам че ще има значение дали колата е автоматик или с ръчна ск. кутия що се отнася до диференциал? Моля който знае със сигурност и от личен опит нека сподели.

Благодаря предварително.

Re: Заменими части между Е60
Отвори www.realoem.com или www.bmwfans.info и сравни частите по номер-а. Това ми идва като идея в момента.
Re: Заменими части между Е60
пружините за всеки модел са различни, даже зависят от това какви екстри имаш, тоест колко тешка е колата. но те може и да са се запазили при удара.
имаш в ЕТК такава опция при опредед модел, двигател и екстри, да каже какви пружини трябват.
аматресъори - стандартно, спорт и м спорт окачване.
носачи, лагери, главини, шенкели, полуоски - еднакви
моста - еднакъв
дифа - различен, за да видиш има ли сходни, абсикс ти даде отговор.
имаш в ЕТК такава опция при опредед модел, двигател и екстри, да каже какви пружини трябват.
аматресъори - стандартно, спорт и м спорт окачване.
носачи, лагери, главини, шенкели, полуоски - еднакви
моста - еднакъв
дифа - различен, за да видиш има ли сходни, абсикс ти даде отговор.
3 мнения
• Страница 1 от 1