N52 258к.с. Стружки , смяна на двигател
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Bivsh_Vagadjiq
- Потребител
-
N52 258к.с. Стружки , смяна на двигател
Здравейте колеги !
За жалост пиша по лош повод но както се казва всяко зло за добро.
Наскоро си купих бмв е90 330i (н52 , 258к.с.) закарах я при доверен майстор за обслужване (Верига , ваноси , масло на мотор и кутия , подмяна на спирачна течност и антифриз) но още преди да е свършено каквото и да е като видяхме масления филтър се облещихме
. Всичко в стружки (според майстора от биелните лагери) надрани цилиндри , разбити ваноси абе като цяло до колкото ми обясни човека този мотор не става.Варианта да се направи доколкото разбрах отпада понеже блока е алусил и съответно като се надере няма оправяне.
Та да си дойдем на думата моля някой да каже мнение или да препоръча от къде/кой мога да си закупя донякъде читав двигател (наясно съм че всички са на 20г. и на по 200 000 км + но поне да не е чак толкова смазан) Наясно съм че ще трябва и новия стар двигател да се отвори и да се обслужи.Прилагам снимки
За жалост пиша по лош повод но както се казва всяко зло за добро.
Наскоро си купих бмв е90 330i (н52 , 258к.с.) закарах я при доверен майстор за обслужване (Верига , ваноси , масло на мотор и кутия , подмяна на спирачна течност и антифриз) но още преди да е свършено каквото и да е като видяхме масления филтър се облещихме
Та да си дойдем на думата моля някой да каже мнение или да препоръча от къде/кой мога да си закупя донякъде читав двигател (наясно съм че всички са на 20г. и на по 200 000 км + но поне да не е чак толкова смазан) Наясно съм че ще трябва и новия стар двигател да се отвори и да се обслужи.Прилагам снимки
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
1 мнение
• Страница 1 от 1